Ένα πλωτό boutique hotel για ζάμπλουτους θαλασσόλυκους

Το Sinot Nature επαναπροσδιορίζει την έννοια της απρόσιτης πολυτέλειας.

Το exclusive yachting έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα στο επίπεδο παροχών, σχεδιασμού και αισθητικής, όμως το Sinot Nature δημιουργεί μια δική του ξεχωριστή κατηγορία καθώς επί της ουσίας πρόκειται για ένα πλωτό ιδιωτικό boutique ξενοδοχείο.

Με μήκος 120 μέτρα, αρθρώνεται σε δύο επίπεδο και διαθέτει 8 VIP δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 18 επισκέπτες, ενώ το δωμάτιο του ιδιοκτήτη περιλαμβάνει μέχρι και ιδιωτικό αίθριο με κήπο.

Οι κατασκευαστές αξιοποιούν στο έπακρο το φυσικό φως, με τις τεράστια παράθυρα που και στα δύο καταστρώματα, ενώ με τον τρόπο αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το φυσικό τοπίο χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται.

Σε αυτά, προσέθεσε ένα γυμναστήριο, spa, εσωτερική πισίνα που βρίσκεται στο ύψος της θάλασσας και ένα ανοιχτό κατάστρωμα έκτασης 900 τετραγωνικών μέτρων για να χαλαρώνεις, να πίνεις το ποτό σου και να χαζεύει τη θέα αφ’ υψηλού. Αν σε λένε Αμπράμοβιτς, Σώρρο ή έστω Αρτέμη Σώρρα.

Χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, για το συγκεκριμένο σκαρί δεν πρόκειται να πεις ποτέ «Ήμουν και εγώ στο κότερο». Δεν θα είσαι. Εμείς όμως φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές φωτογραφίες, προκειμένου να γνωρίζεις πώς είναι αυτό το yacht που δεν θα επισκεφθείς ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved