Κάντε στην άκρη, έρχεται η Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Και θα είναι ένα από τα καλύτερα supercars που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Pebble Beach's Concours d'Elegance. Η Lamborghini παρουσίασε στον κόσμο το νέο «κτήνος» της ασφάλτου, το Aventador SVJ 63 Roadster που μόλις 63 άνθρωποι στον πλανήτη θα το χαρούν. Και το νούμερο αυτό σημαίνει πολλά, διότι τιμά το έτος ιδρύσεως της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας (1963).

Το design της νέας Lamborghini τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά κερδίζει τους πάντες με την πρώτη ματιά. Ματ χρώμα, εξωτερικός σκελετός από ίνες άνθρακα. Εσωτερικά, τα καθίσματα είναι από ανθρακονήματα και σε συνδυασμό με τη γκρι και πορτοκαλί ταπετσαρία τύπου «Alcantara» και το κεντημένο λογότυπο "63", αποθεώνεται η ιταλική φινέτσα.

hfdhdfhgf

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις απίθανες επιδόσεις που φτάνει το Aventador SVJ 63 Roadster. Με 770 άλογα, το αμάξι αυτό φτάνει τα 100 χλμ. σε μόλις 3’’, ενώ μπορεί να αναπτύξει και ταχύτητα μέχρι και 350 χλμ./ώρα!

jdgjfgjfgjg

Δυστυχώς για αρκετούς, η νέα Lamborghini και τα 63 μοντέλα της έχουν ήδη πωληθεί στους τυχερούς αυτού του κόσμου. Όμως η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και σύμφωνα με φήμες, το νέο supercar των 800 ίππων, δεν αργεί… Stay tuned.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved