Υπάρχει σωστός τρόπος να πεις στην κοπέλα σου πως ΔΕΝ σου αρέσουν τα ρούχα που φοράει;

Αν έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης, θα απαντήσεις ΟΧΙ. Αν δεν το έχεις, διάβασε τις συμβουλές της Διονυσίας Καλαποθαράκου.

Θα αφήσω τους συμβιβαστικούς προλόγους και τις διπλωματικές απαντήσεις και θα σου πω αυτό που έχεις σίγουρα σκεφτεί και από μόνος σου την τελευταία φορά που είδες την κοπέλα σου με total animal printed σύνολο: «τι της λέμε τώρα που είναι σαν να έχει λοξοδρομήσει από την αγέλη της; Άσ’το δεν λέμε τίποτα, μόδα είναι θα περάσει».

Και αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση, δεν μπορούμε να στο αναιρέσουμε αυτό όσα άρθρα και αν γράψουμε. Μερικά θέματα, όπως είναι το Σκοπιανό και η εμφάνιση του κοριτσιού σου, είναι πολύ ευαίσθητα για να αγγίζουμε.

Αν εσύ όμως είσαι ταγμένος προασπιστής της ενδυματολογικής αλήθειας και αν επίσης δεν την παλεύεις εδώ και καιρό με τις επιλογές ρούχων της καλής σου, οφείλουμε να σου δώσουμε ένα «αλεξίπτωτο» πριν βουτήξεις στην άβυσσο των ειλικρινών σχολίων μέσα στη σχέση και να σου πούμε τρεις τρόπους που μπορεί να μην εξοργίσουν την κοπέλα σου την επόμενη φορά που θα της πεις «πώς είσαι έτσι ντυμένη»

Μπορεί και όχι, προχωράμε.

 

f1

 

#1 Μωρέ δεν θες να βάλεις αυτό το φόρεμα που σου έχω πάρει να σε καμαρώσω και εγώ;
Σχόλιο που αυτομάτως στα μάτια της σε κατατάσσει στους ρομαντικούς και στους γλυκούληδες που απλά θέλουν να την καμαρώσουν με το δώρο τους. Προϋποθέτει δύο πράγματα: να της έχεις πάρει όντως δώρο και αυτό να ταιριάζει στην περίσταση. Αν είναι φούτερ και εσείς πάτε αγκαζέ σε κάποιο γάμο… χωλαίνει το πράγμα.

 

#2 Αγάπη μου μήπως είσαι πολύ επίσημα ντυμένη για την περίσταση;
Aτάκα που μπορεί να παίξει αν κάνετε κάτι πιο casual μαζί. Όταν σου εμφανίζεται με τακούνια για να πάτε για καφέ στη συνοικιακή καφετέρια της περιοχής σου, το λες. Όταν θέλει να βάλει bustier για να πάτε να δείτε μπάλα στον κουμπάρο σου, το λες. Όταν είναι να βγείτε βράδυ υπάρχει πρόβλημα, και η σιωπή είναι φίλη σου.

 

#3 Είσαι κούκλα αλλά ξέρεις πως με αυτά που φορούσες προχθές με είχες τρελάνει, έτσι;
Επίκληση στο sexiness και ποια γυναίκα δεν θέλει να την ποθείς; Dior να φοράει, αν «σε φτιάχνει» κάτι άλλο είναι πολύ πιθανό να το πετάξει από πάνω της και να βάλει Pull& Bear. Eδώ όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος αν δεν φορούσε κάτι άξιο προσοχής τις προηγούμενες μέρες όντως να καταλάβει ότι τη δουλεύεις και να γίνει χαμούλης. Αντίο σεξ, αντίο στυλάτο outfit, αντίο ζωή.

 

giphy

 

 

Σε κάθε περίπτωση...

Το μονοπάτι που θες να διαβείς κάνοντας αυτά τα σχόλια να ξέρεις ότι δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, αλλά έτσι και αλλιώς «The road to hell is full of good intentions», τα έχει πει ο Bruce Dickinson και υποπτευόμαστε πως για να το κάνει τα είχε λύσει τα παραπάνω προβλήματα στη σχέση του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved