Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες στο MET Gala

Αυτά όμως καλό είναι να μην τα φορέσεις στο γάμο που έχεις να πας σε δύο εβδομάδες.

Το ΜΕΤ Gala, που επιμελείται η θρυλική Anne Wintour, διευθύντρια της αμερικανικής Vogue είναι ίσως η πιο σπουδαία εκδήλωση μόδας στον πλανήτη. Τυπικά, διοργανώνεται για να ενισχύσει το ινστιτούτο ενδυματολογίας του Μουσείου –και πράγματι τα έσοδα που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο είναι υψηλά- έχοντας κάθε χρόνο και ένα διαφορετικλο τιμώμενο πρόσωπο από το χώρο της μόδας (φέτος ήταν ο Rei Kawakubo, ναι και εγώ γκούγκλαρα).

Στην ουσία, είναι μια ευκαιρία ώστε οι προσκεκλημένοι (με πολλά γαλόνια στην κλίμακα της σελεμπριτοσύνης) να φορέσουν μερικές από τις πιο εκκεντρικές δημιουργίες των κορυφαίων σχεδιαστών.

Μην νομίζεις όμως πως τα πράγματα είναι εύκολα, ακόμα και αν τα καλογυαλισμένα σου μοκασίνια έχουν γράψει χιλιόμετρα στα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα κόκκινα χαλιά του πλανήτη, θα δυσκολευτείς να ντυθείς καλά για το MET Gala. Πρώτον, κάθε χρόνο υπάρχει και μια θεματική, με την οποία θα πρέπει να εναρμονιστείς. Έπειτα, αν πας ποντάροντας στα βασικά, θα δείχνεις βαρετός. Αν από την άλλη το παρακάνεις σε εκκεντρικότητα, θα δείχνεις εξεζητημένος.

Οι παρακάτω άνδρες τα κατάφεραν. Θαύαμσε τους, αλλά μην πεις στο κόπο να αντιγράψεις τις συγκεκριμένες εμφανίσεις. Είναι η κλασική περίπτωση, do not try this at home. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved