Τα νέα Gazelle φέρνουν το καλοκαιράκι μέσα στην άνοιξη

Πίστευες ότι τα εμβληματικά sneakers δεν μπορούσαν να γίνουν πιο όμορφα. Έκανες λάθος.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγαλύτερο δίλημμα εκεί έξω από το Gazzele ή Stan Smith. Υπάρχουν βέβαια και όσοι προτιμούν τον τρίτο δρόμο και ψηφίζουν Samba ή Super Star  Προσωπικά είμαι Γκαζελικός, αλλά σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά.

Όμως, λυπάμαι παιδιά, αυτά τα νέα Gazzele που είδαν τα μάτια μου, δεν έχουν αντίπαλο. Ναι, έχουν βγει και Primeknit Stan Smith, αλλά σε τούτα μάλλον ταιριάζει καλύτερα  H Primeknit έκδοση των gazelle κάνει λίγο πιο sporty την κλασική suede έκδοση επομένως μπορεί να μη χρειαστείς άλλο ζευγάρι στη διάρκεια μια μέρας που μπορεί να ξεκινήσει με πρωϊνό τρέξιμο, να συνεχιστεί με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να ολοκληρωθεί με μια χαλαρή έξοδο.  Επίσης, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ιδιαίτερη υφή των primiknit θα επιτρέπει στο πόδι σου να ανασαίνει πιο εύκολα και να ιδρώνει πιο δύσκολα (και, έλα ας το παραδεχτούμε, να μυρίζει λιγότερο άσχημα).

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Η διχρωμία του (ή μάλλον τριχρωμία του, αφού οι λευκές ρίγες παραμένουν). Μπλε και κόκκινο. Έτσι, τιμής ένεκεν για την εκπληκτική πορεία του Πανιωνίου στο φετινό Πρωτάθλημα ή με έμμεση στήριξη στον μεγάλο στρατηλάτη του Survivor, τον Πάνο Αργιαννίδη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved