Πρωτοπορεί ξανά η Omega με το Seamaster Aqua Terra Ultra Light

Και αυτό διότι είναι το πρώτο ρολόι στην ιστορία, κατασκευασμένο από τιτάνιο.

Η Omega μετράει πάνω από 170 χρόνια στο χώρο των ρολογιών, πάντα με ρόλο πρωταγωνιστή στα πολυτελή κομμάτια. Όμως ακόμα και σήμερα αποτελεί την πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους από τους ωρολογοποιούς του κόσμου, εξαιτίας του αψεγάδιαστου σχεδιασμού των προϊόντων της. Το τελευταίο; Το Seamaster Aqua Terra Ultra Light.

Η Omega σχεδίασε το Ultra Light με το σκεπτικό να φορεθεί από ανθρώπους του αθλητισμού και γυναίκες. Σε συνεργασία με τον παίκτη του γκολφ και πρεσβευτή της μάρκας Rory McIlroy, η Omega ανέπτυξε μια νέα γκάμα ρολογιών υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την κλασική κομψότητα της εταιρείας με καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για να φορεθούν και κατά τη διάρκεια αγώνων.

Capture

Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο μοντέλο, δεν είναι άλλο από το υλικό κατασκευής του. Το Gamma Titanium (ή απλά τιτάνιο) αποτελεί ένα ασυνήθιστο μέταλλο που χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή αεροπλάνων. Αυτό το κάνει εξαιρετικά ανθεκτικό και παράλληλα εντυπωσιακά ελαφρύ, διευκολύνοντας αθλητές top επιπέδου να το φορούν την ώρα του αγώνα. Όπως ένας γκολφερ.

Omega Seamaster Aqua Terra Ultra Light Titanium Golfing aBlogtoWatch 2

Το Omega Aqua Terra Ultra Light θα κοστίζει 48.600 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το Χειμώνα του 2020.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved