Κάτι ψήνουν οι Guns N' Roses

Μαζί με την επανέκδοση του Appetite for Destruction, ψυλλιαζόμαστε παγκόσμια περιοδεία.

Τον προσεχή Ιούλη, το πρώτο (και ίσως καλύτερο) άλμπουμ των Guns N' Roses κλείνει 31 χρόνια ζωής και από αυτά που ακούμε δεξιά κι αριστερά καταλαβαίνουμε ότι ο αριθμός "31" μάλλον είναι ιδιαίτερος για τα μέλη της μπάντας, αν σκεφτεί κανείς ότι γιορτάζουν, γιορτάζουν και τους ακούμε που το φωνάζουν.

Με ποιο τρόπο; 

Όπως έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό με ένα βίντεο που δεν υπάρχει πλέον στο youtube αλλά παραμένει ακέραιο στο fan club του Axl Rose στο Instagram, το «Appetite For Destruction» άλμπουμ αναμένεται να επανακυκλοφορήσει για να τιμηθούν τα γενέθλιά του ξηγημένα, σωστά, γκανσενροουζικά. 

Η νέα deluxe επανέκδοση εκείνου του αποκαλυπτικού για τους Guns 1987 αναμένεται να περιλαμβάνει 73 τραγούδια συνολικά (49 από αυτά ακυκλοφόρητα) και θα έρχεται στα χέρια σου σε ένα ξύλινο κουτί, με δερμάτινη επένδυση, cd, βινύλια και πολλά ακόμη δωράκια.

 

Untitled design

 

Το θέμα, όμως, είναι άλλο. Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους θα δεις πάνω-πάνω ότι τρέχει μία αντίστροφη μέτρηση, η οποία θα λήξει την Παρασκευή (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 170.000 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωσή της). Ο χρόνος κυλά αντίστροφα πάνω σε έναν παγκόσμιο χάρτη, ο οποίος προφανώς προμηνύει ένα τουρ της μπάντας, με αρκετές κουκίδες πάνω του, που προφανώς σηματοδοτούν τις χώρες από τις οποίες θα περάσουν. Κι απ' ότι λέγεται, σε αυτή την περιοδεία θα είναι το ίδιο, πενταμελές line-up εκείνου του πρώτου άλμπουμ...

Το δυσάρεστο σε όλα αυτά; Η Ελλάδα δεν έχει κουκίδα πάνω της. .

Περισσότερα νέα σύντομα, λοιπόν, αν και ήδη κάτι έχουμε μυριστεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο διάστημα 8-10 Ιουνίου οι Guns θα παίξουν στο Download Festival, μαζί με τους Avenged Sevenfold και τον Ozzy Osbourne. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved