Ακούμε τη φωνή του Lemmy ξανά

Σε ακυκλοφόρητη διασκευή των «Heroes» του David Bowie.

Όταν πριν δύομιση χρόνια, στις 28 Δεκεμβρίου του 2015, είχαμε ακούσει την είδηση του θανάτου Lemmy Killmister των Motorhead, κάτι είχε σπάσει μέσα μας. Γιατί, πραγματικά, εκείνη την αντιγραμμένη κασέτα με τα best off της μπάντας, την κρατάγαμε σα φυλακτό στην εφηβεία μας. Και τη βάζαμε στο repeat όποτε τα πράγματα πήγαιναν κατά διαόλου για μας.

QEcuSiv

Είναι ωραία εκεί στο Υπερπέραν του Ροκ

Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσεις να ακούσεις τη φωνή του ολοζώντανη ξανά. Σε μια διεστραμμένη διασκευή των «Heroes» του David Bowie, που το έχει πάρει και του έχει αλλάξει τα φώτα (με την καλή έννοια) καθώς το ερμηνεύει γεμάτος γρέτζο, με μια φωνή τσακισμένη από το αλκοόλ και τις καταχρήσεις χρόνων.

Η διασκευή αποτελεί μία από τις 11 που θα υπάρχουν στο επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο «Under Cöver» και μαζί με τον Bowie διασκευάζονται μεταξύ άλλων οι Judas Priest, οι Sex Pistols κι οι Metallica.

Δεν είμαστε σίγουροι αν ο Lemmy θα είναι χαρούμενος από το υπερπέραν που τώρα κατοικεί, να βλέπει τους κόπους να τους εκμεταλλεύονται οι δισκογραφικές. Μπορεί όμως να πει ένα «fuck it», να ανάψει ένα τσιγάρο και βάλει ένα ποτό για να δώσει τόπο στην οργή, αφού άλλωστε θα βγάλουν κάποια φράγκα και οι πρώην συμπαίκτες του στην μπάντα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved