Η Κέιτ Άπτον και η Αλεξάντρα Νταντάριο προτάσσουν τα υποκριτικά τους στήθη

Aυτή είναι η μόνη πληροφορία που χρειάζεσαι για το Layover.

Η Αλεξάντρα Ντανταριο και η Κέιτ Άπτον θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια κωμική ταινία με τίτλο Layover. Ναι, θόλωσαν λίγο τα μάτια σου γιατί εύλογα αναρωτιέσαι πώς θα χωρέσει τόσο στήθος σε ένα κάδρο (είδες τι ζόρια τραβάνε και αυτοί οι σκηνοθέτες;);

Σου δίνω μαντηλάκι να σκουπίσεις τον ιδρώτα από το μέτωπό σου και συνεχίζω:

Στην ταινία θα προσπαθούν να αποδείξουν η μία στην άλλη και οι δύο μαζί στον πιο τυχερό άνδρα του κόσμου ποια είναι πιο ποθητή.

Η Νταντάριο. Η Άπτον. Ποια είναι ποιο ποθητή. Δηλαδή υπάρχει ένας τύπος στην ταινία που θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στις δύο.

Ξεροκατάπιες; Ωραία.

Να στο πω και τρίτη φορά, γιατί μπορεί να μην το κατάλαβες και καλό είναι να μην υπάρχουν γκρίζα σημεία σε τέτοια νέα. Η Αλεξάντρα Νταντάριο και η Κέιτ Άπτον θα πέσουν στήθος με στήθος σε μια μάχη μέχρις εσχάτων για το ποια μπορεί να κατακτήσει την καρδιά, τα μάτια και το μυαλό ενός άνδρα.

Θες και άλλο μαντηλάκι; Ένα ποτήρι νερό; Θες μήπως να πας λίγο πιο πέρα και να ρίξεις μερικά μπινελίκια, έτσι από χαρά; Κανένα πρόβλημα, είμαι εδώ και περιμένω.

Επέστρεψες; Ωραία, συνεχίζουμε

Σε νοιάζει το σενάριο; Όχι. Σε νοιάζει η σκηνοθεσία; Ούτε. Σε νοιάζει ποιοι θα απαρτίζουν το υπόλοιπο καστ; Έλα μην μου κάνεις πλάκα. Εδώ καλά-καλά έχεις ήδη ξεχάσει τον τίτλο της σειράς (σ.σ. Layover λέγεται).

Θα είναι μια καλή ταινία; Μάλλον όχι.

Θα είναι μια πολύ καλή ταινία αν έχει πλάνα σαν αυτό:

kate upton alexandra daddario layover 3

Ή αυτό:

kate upton alexandra daddario layover 2

Εμείς πάντως δεν υιοθετούμε τέτοια παραπλανητικά διλήμματα. Τι πάει να πει ή την Άπτον ή την Νταντάριο. Δεν καταλαβαίνουμε. Γιατί δηλαδή να μην μπορείς να έχεις και τις 2;

Προς το παρόν μπορείς να δεις το trailer.

Το Layover κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved