Ένα λεύκωμα για όσους αγάπησαν τις ταινίες του 1999

Το 1999 ήταν μία υπέροχη χρονιά για το σινεμά. Και το ''Best.Movie.Year.Ever.'' το ξέρει καλά. 

Δεν ξέρουμε πως τα περνούσες στα 90s, αλλά ειδικά για το 1999 την χρονιά πριν τη νέα χιλιετία, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μερικές από τις πιο επιδραστικές ταινίες του κινηματογράφου. Και μιλάμε για ταινίες που όχι απλώς βρήκαν το κοινό τους, αλλά έκαναν και επιτυχία στο Box Office.

Fight Club. The Matrix. Eyes Wide Shut. American Beauty. Magnolia. Toy Story 2. Office Space. Star Wars: The Phantom Menace. The Iron Giant. The Virgin Suicides. Θέλεις κι’ άλλα; Όλες οι ταινίες του 1999 είναι πλέον συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό λεύκωμα που ακούει στο όνομα ‘‘Βest.Movie.Year.Ever’’. Πρόκειται για το «παιδί» του συντάκτη του Wired, Brian Raftery, ο οποίος εκτός από την παρουσίαση φρόντισε να συμπεριλάβει και αποκλειστικές συνεντεύξεις με ανθρώπους όπως οι Steven Soderbergh, Edward Norton, Sofia Coppola, David Fincher, Kirsten Dunst, οι Office Space guys και πολλοί άλλοι.

Το λες και κειμήλιο. Μπορείς να το βρεις στο Amazon εδώ. Μέχρι τότε, ρίξε μία ματιά στις ταινίες αυτές μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved