Stephen King’s Doctor Sleep: Στέλνουμε 10 τυχερούς στην avant premiere

Παίξε στον διαγωνισμό και δες από κοντά την πρώτη προβολή του σίκουελ του «The Shining».

Μπορεί τα νυχτοπερπατήματα και το ατελείωτο bar hopping με τους κολλητούς να είναι η ιδανική αφορμή για να ξεκουνήσεις από τον καναπέ του σπιτιού σου, μερικές φορές όμως αναζητάς ένα κίνητρο παραπάνω, αυτό το «κάτι» διαφορετικό που ξέρεις πως επιστρέφοντας σπίτι θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο «γεμάτος».

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή η δραστηριότητα που μπορεί όντως να σε αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από προφανής και αναφέρομαι σαφώς στον κινηματογράφο! Θυμήσου απλά, πόσες φορές εγκαταλείποντας τη σκοτεινή αίθουσα ενός σινεμά, ένιωσες πως ο κόσμος που αντίκριζες δεν ήταν ο ίδιος με αυτόν που άφησες μπαίνοντας σε αυτή. Θυμήσου πόσα μακρινά, νοερά ταξίδια έχεις πραγματοποιήσει, «βουλιάζοντας» αναπαυτικά σε μία από τις γνώριμες κόκκινες πολυθρόνες, αγκαλιά με έναν φρεσκοψημένο κουβά ποπ κορν.

Όλη αυτή τη μαγεία της έβδομης τέχνης, έχεις την ευκαιρία να τη βιώσεις ξανά στο έπακρο, παρακολουθώντας το πολυαναμενόμενο sequel μίας εκ των σημαντικότερων ταινιών που πέρασαν ποτέ από το μεγάλο πανί, δηλαδή το «ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ (Stephen King’s Doctor Sleep)»  σε σκηνοθεσία του «μαέστρου» Στίβεν Σπίλμπεργκ, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της εμβληματικής μεταφοράς που έκανε ο Stanley Kubrick στο βιβλίο «Τhe Shining» πίσω στο 1980!

sleep1

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να ακολουθήσεις τον… ώριμο πλέον Ντάν Τόρανς σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και το ξενοδοχείο Overlook, είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας, ο οποίος θα διαρκέσει από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που κληρώνουμε!

Η avant premiere της ταινίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30) στα Village Cinemas του The Mall Athens στο Μαρούσι, στην αίθουσα SPHERA. Ειλικρινά, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Λίγα λόγια για την ταινία

Ομολογουμένως οι περιγραφές για τη συγκεκριμένη ταινία είναι εντελώς περιττές. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη «Λάμψη» στο παρελθόν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πάνε… τρέχοντας να δουν το «ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ (Stephen King’s Doctor Sleep)»! Η ιστορία ξετυλίγεται γύρω από τον Ντάν Τόρανς (Ewan McGregor) και τη γνωριμία του με την έφηβη Άμπρα (Kyliegh Curran). Η τελευταία ζητάει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, όταν διαπιστώνει πως μοιράζονται το ίδιο υπερφυσικό χάρισμα, προκειμένου να πολεμήσουν ενάντια στην Rose The Hat (Rebecca Ferguson), το «κεφάλι» της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, μίας ομάδας που αναζητά προικισμένους ανθρώπους όπως ο Ντάν και η Άμπρα για να καταναλώσει την αύρα τους και να κερδίσει την αιωνιότητα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις αίθουσες από την Tanweer την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, μέχρι τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο λαχταριστό trailer που μας κάνει να ανυπομονούμε!

 

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και διεκδίκησε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved