Αυτό που βλέπεις μια γάτα να περπατάει στο κάγκελο και σου κόβεται η ανάσα

Πολλαπλασίασέ το επί 15, όσες και οι φωτογραφίες που ακολουθούν. 

Το έχεις ζήσει. Και κάθε φορά που η εικόνα έρχεται στο μυαλό σου, σε πιάνει σύγκρυο. Ποια εικόνα; Η εξής: να κάθεσαι αμέριμνος στην μπαλκονάρα και να πίνεις το φραπέ σου το φρέντο σου και να βλέπεις μία από τις γάτες της γειτονιάς να έχει σκαρφαλώσει στον πρώτο όροφο του γείτονα και να περπατά ατάραχη και νωχελική πάνω στο κάγκελο του απέναντι μπαλκονιού. 

 

monorail cats sabrina boem 8

 

Αν δεν είσαι από εκείνους που της κάνουν ψιτ-ψιτ και προσπαθούν να την πάρουν με το καλό μήπως και καταφέρουν να σώσουν μία από τις 9 ζωές τους, σίγουρα είσαι από τους άλλους που προτιμούν να γυρίζουν το κεφάλι από την άλλη, περιμένοντας να ακούσουν το «σπλατς» από την πτώση και τις κυράδες της γειτονιάς να ουρλιάζουν για την «ψιψίνα που χάθηκε άδικα χωρίς να δώσει ποτέ της δικαιώματα»

Αλλά. Δεν. Πέφτουν. ΠΟΤΕ. 

Την απίθανή τους ισορροπία και την τάση τους να στέλνουν τις ψυχές μας στην Κούλουρη κάθε φορά που στέκονται ή περπατούν σε στενές επιφάνειες, φρόντισε να καταγράψει με το φακό της η catographer (όπως αυτοπροσδιορίζεται) Sabrina Boem και μπορείτε να τις απολαύσετε βγάζοντας επιφωνήματα τύπου «ωνασου!» στο άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved