Πόσο πέθανε μέσα του ο Tyrion όταν είδε αγκαλιά τον Snow με την Daenerys;

Ο ίδιος ο Peter Dinklage δίνει την απάντησή του για την επίμαχη σκηνή.

Μαζί με το τέλος της προηγούμενης σεζόν του Game of Thrones, ξεκίνησε ένα love story που λίγο-πολύ το περίμενε ο κόσμος.

Μετά από μία κατάσταση που ο Jon Snow αγνοούταν πέρα από το Τείχος, επέστρεψε στην ασφάλεια και, τελικά, στην αγκαλιά της Daenerys. Και κάπως έτσι είχαμε αυτήν εδώ την σκηνή:

 

Κάπως έτσι όμως ξεκίνησαν και οι απορίες. Γιατί ο Tyrion κοίταξε το ζευγάρι κατ’ αυτόν τον τρόπο; Είναι ζήλια ή μήπως κάτι άλλο; Και ο μόνος που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση, είναι ο ίδιος ο Peter Dinklage που μίλησε στο Entertainment Weekly:

«Είναι μπερδεμένο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι τόσο επαγγελματικό όσο και προσωπικό για τον Tyrion. Έχει ξεκάθαρα συναισθήματα για την Daenerys. Την αγαπάει – ή νομίζει πως την αγαπάει. Τον εμπνέει και βάζει αμφιβολίες στα συναισθήματά του γιατί δεν έχει καλό ιστορικό με το να ερωτεύεται. Υπάρχουν σίγουρα συναισθήματα ζήλιας, αλλά αγαπάει και τον Jon Snow. Είναι οι δύο άνθρωποι με τους οποίους έχει τα περισσότερα κοινά – και οι δύο τους είναι απόκληροι και έχουν ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από εκείνον της οικογένειας τους.»

 

Σε τσούζει λίγο ε Tyrion;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved