Τραγική ειρωνεία: Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρουσίασε βιβλίο με τίτλο «Άνεμος Ωραίος»

Κι εμείς σκεφτήκαμε άλλες 15 WTF βιβλιοπαρουσιάσεις.

Ό,τι διαβάσετε παρακάτω δεν είναι τρολ. Ως ένα σημείο τουλάχιστον. Είναι προϊόν πνεύματος και αυτοσαρκασμού των πρωταγωνιστών.

Έχουμε και λέμε:

Το βράδυ της Τρίτης, η Όλγα Νικολαΐδου, κόρη του συγχωρεμένου πια και άλλοτε γνωστού ιδιοκτήτη της εφημερίδας «ΦΩΣ», Θόδωρου Νικολαΐδη, παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Άνεμος Ωραίος». Σε μία ευφυέστατη κίνηση, λοιπόν, κάλεσε έναν άνθρωπο που έχει νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει να φυσάει ωραία, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο «Ελέ», μπορεί να έχει πονέσει πολύ από τους ανέμους, ωστόσο, ποτέ του τους βοριάδες δεν φοβήθηκε, ποτέ του ζακέτα δεν φορούσε, ποτέ του τις εξόδους δεν τις έχανε, παραμ-παμ-πομ, αλλά και να τις έχανε, δεν έχανε το χιούμορ του. 

Το έδειξε όταν πήγε στην παρουσίαση για να μιλήσει, όχι ως ειδικός των ανέμων, αλλά ως «παθών» των εξόδων με πολλά μποφόρ, το απέδειξε όταν τον προλόγισε η συγγραφέας με την ατάκα: «Η συγγραφή είναι μια έξοδος για συνάντηση. Και θέλει θάρρος η έξοδος. Ο Δημήτρης ως τερματοφύλακας τα ξέρει αυτά καλά», όπου ο κάποτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και πλέον προπονητής ποδοσφαίρου είπε με αξιοζήλευτο αυτοσαρκασμό και μπράβο του: «Βέβαια δεν ήταν και το καλύτερο μου. Να ξέρουμε τι λέμε».

Καλό θα είναι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι τον «Ελέ». Να αποκτήσουν λίγο χιούμορ επιτέλους. Εμείς τον ακολουθήσαμε. Και σκεφτήκαμε άλλες 15 Ελευθεροπούλιες Βιβλιοπαρουσιάσεις, από αυτές που κρατάνε το χιούμορ στη χώρα ζωντανό και δεν το σκορπάνε στους πέντε ανέμους με το ανεμογκάστρι της σοβαροφάνειας. 

Πατήστε πάνω στις εικόνες των βιβλίων για να δείτε τους επίτιμους καλεσμένους ομιλιτές



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved