Κλείνουν το Game of Love; Κλείνουν και τον τάφο τους!

Ούτε δυο εβδομάδες δεν άντεξε το «αγαπημένο μας reality» κι ήρθε το ραβασάκι από τον Εισαγγελέα…

Το γεγονός

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε το Game of Love. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.

 

Γιατί άργησε τόσο;

Διότι τη μέρα που ξεκίνησε, την προηγούμενη Δευτέρα, είχε τελικό «Master Chef». Πιθανότατα ο κ. Ζαγοραίος – όπως και όλη η Ελλάδα - έβλεπε Τιμολέοντα vs Χρήστου. Την Τρίτη, είχε ημιτελικό Eurovision, με συμμετοχή Ελλάδας και Κύπρου. Οπότε μάλλον έβλεπε Τερζή και Φουρέιρα. Τετάρτη το Game of Love ήταν κάπως πιο light, μια που είχε ψηφοφορία, ή ο κ. Ζαγοραίος βγήκε καμιά βόλτα και δεν το πήρε χαμπάρι. Το reality όμως μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα του, τα πράγματα αγρίεψαν, άρχισαν κάτι «χερουκλώματα», κάτι μασάζ, κάτι σοκολάτες, κάτι ζουμαρίσματα σε τουρλωμένα οπίσθια και ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

 

 


 

Και το ΕΣΡ τι κάνει;

Καλά, ευχαριστώ. Εσείς; Καλά ο κύριος Ζαγοραίος, αλλά το ΕΣΡ που θα έπρεπε να είχε μάτια και αυτιά ανοιχτά (όχι με τον τρόπο που ανοίγουμε τα μάτια μας οι υπόλοιποι), δεν ενοχλήθηκε ούτε από το προϊόν, ούτε από το γεγονός ότι το reality ξεκινά στις 21.00; Γι’ αυτό το λόγο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας θα διερευνήσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τον ΑΝΤ1, αλλά θα ελέγξει επίσης αν έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος τα μέλη του ΕΣΡ.

 

vlcsnap error180

 

Και τώρα τι κάνουμε;

Κάνουμε το σταυρό μας και προσευχόμαστε να πέσει στα μαλακά (όπως λέμε «μαλακά μόρια») το αγαπημένο μας πρόγραμμα. Να το στείλουν μετά τις 12 στη χειρότερη, αν δεν έχουν αντίρρηση οι «Αρβύλες», ώστε να ξενυχτάμε λιγάκι παραπάνω, αλλά να μην το στερηθούμε. Βέβαια θα έλεγε κάποιος ότι μετά τις 12, έχει πολύ πιο «σοβαρά» αισθησιακά προγράμματα σε διάφορα κανάλια, κυρίως στα συνδρομητικά, άρα το Game of Love είτε θα ηττηθεί κατά κράτος, είτε θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο hardcore για να μπορέσει να επιβιώσει, αλλά αυτό είναι ένα σχόλιο από το οποίο προσωπικά παίρνω χαώδη απόσταση, μια που δεν έχω ιδέα για ποια προγράμματα μιλάνε.

 

 

Δώστε τσόντα στο λαό!

Και σιγά την τσόντα δηλαδή. Τι είμαστε, μια χώρα σεμνότυφων; Τι κάνουν δηλαδή τα παιδιά; Φλερτάρουν, φασώνονται, ένα αγοράκι με ένα κοριτσάκι δίνουν κανένα φιλάκι, ένα κοριτσάκι με ένα άλλο κοριτσάκι επίσης, χουφτώνονται, κάνουν κανένα μασάζ, καμιά αισθησιακή φωτογράφιση, περνάνε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και βλέποντας πλάνα από τα αντίστοιχα προγράμματα Γαλλίας και Γερμανίας, μάλλον παρθεναγωγείο είναι η δική μας βερσιόν. Εκτός κι αν ευσταθούν οι πληροφορίες, ότι στην εξέλιξη του παιχνιδιού τα πράγματα αγριεύουν – να δούμε φυσικά, σε περίπτωση που ισχύει αυτό, αν πλέον είναι διατεθειμένο το κανάλι να παίξει τα «επίμαχα πλάνα», ή μετά την εισαγγελική παρέμβαση θα κοπούν στο (δεύτερο) μοντάζ.

 

game708 6

 

Αν (χτύπα ξύλο) κοπεί, θα μας λείψει;

Και ναι και όχι. Διότι πέρασαν δυο εβδομάδες και κάπου το πράγμα έχει βαλτώσει. Οκ, «αποκαλύφθηκε» το ένα ζεύγος, αποχώρησε το ένα του μισό, κάποιοι πήγαν εκδρομές με κάποιες, αλλά από δω και πέρα τι γίνεται; Αν δεν γκαζώσει λίγο το παιχνίδι, αν δεν δούμε δράση και μείνουμε σε κάτι χαζά παιχνιδάκια τύπου «τυφλόμυγας» και μπάνιου στην πισίνα, δεν θα έχει καμία πλάκα και κανένα νόημα να συνεχίζουμε να το βλέπουμε. Αλλά πώς να «γκαζώσει» πλέον, με το μάτια του Εισαγγελέα και του ΕΣΡ να είναι καρφωμένα στην τηλεόραση και να κοιτάζουν άγρια;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved