Παγώσαμε μόλις ακούσαμε για τον location manager του Narcos που σκοτώθηκε στο Μεξικό

Δεν σε τρολάρουμε δυστυχώς.

Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση συνήθως δεν είναι επικίνδυνα επαγγέλματα, αν εξαιρέσεις το υπερβολικό άγχος και τα άθλια ωράρια εργασίας. Δυστυχώς αυτό δεν αποδείχτηκε πραγματικότητα για τον Carlos Munoz, τον location manager του Narcos.

Η τηλεοπτική σειρά που απεικονίζει τα κατορθώματα του βαρόνου Πάμπλο Εσκομπάρ και των συντρόφων του είχε ανάγκη να βρεθούν συγκεκριμένες τοποθεσίες για κάποιες σκηνές στο Μεξικό, όπου θα τοποθετείται η δράση της 4ης σεζόν με επίκεντρο το τρομερό και φοβερό καρτέλ του Juarez.

Και όπως καταλαβαίνεις αυτό ήταν μια δουλειά για τον άτυχο άντρα.

 

 

Όπως αναφέρει η El Pais πως ο 37χρονος Munoz σκοτώθηκε σε μια επαρχιακή περιοχή έξω από την πρωτεύουσα της χώρας. Βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο γαζωμένος από πολλαπλούς πυροβολισμούς.

Οι πηγές αναφέρουν πως ο location manager, με μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό του αφού είχε δουλέψει για ταινίες όπως το «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον, δούλευε μόνος του σε μια περιοχή η οποία φημίζεται για το μεγάλο ποσοστό ανθρωποκτονιών.

Τα κίνητρα της πράξης δεν είναι γνωστά. Το μόνο που γνωρίζουμε πέρα από το τραγικό συμβάν είναι πως και στο παρελθόν οι μαφιόζοι της περιοχής έχουν αναγκάσει τηλεοπτικά και κινηματογραφικά συνεργεία να αποχωρήσουν. Κλείνοντας το μόνο που μας έρχεται είναι το γνωστό κλισέ: πως η πραγματικότητα είναι χιλιάδες φορές πιο τρομακτική από οποιοδήποτε θρίλερ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved