Ένα mash up του Sabotage για να απογειώσεις την Παρασκευή σου

Όταν οι Beastie boys συνάντησαν το Sesame Street.

To Sabotage των Beastie Boys μας έχει μεγαλώσει. Κυκλοφόρησε το 1994 και έγινε ένας ύμνος για όλους του σημερινούς 30άρηδες που δεν την έβρισκαν –τότε- με Oasis, Blur και Pulp.

Μας έχει κάνει να κοπανιόμαστε και να χορεύουμε κάθε φορά που το ακούμε –είτε είμαστε κολλημένοι στο μποτιλιάρισμα είτε είμαστε στο μπάτσελορ του κολλητού μας είτε είμαστε στο πάρτι του γάμου το κολλητού μας (μεταξύ μας, σε οποιοδήποτε πάρτι οποιουδήποτε γάμου) –παντού.

Μαζί με το τραγούδι, μας στοίχειωσε και εκείνο το επικό βιντεο κλιπ, εκείνο που θύμιζε αστυνομική περιπέτεια βγαλμένη από τα 70’s. Ναι, ναι εκείνο του βίντεο κλιπ που το έβλεπες και το ξανάβλεπες στο MTV –για την ακρίβεια ήταν ο λόγος που είχες την τηλεόραση κολλημένη στο MTV. Για θυμήσου του:

Ένας ωραίος τύπος, ένας τίμιος μερακλής, ο Adam Schleichkorn είπε να κάνει ένα ιδιότυπο mash-up και να οπτικοποιήσει το Sabotage με σκηνές από το Sesame Street. Μάλιστα, έχει προσέξει ώστε να γίνεται ένα στοιχειωδώς αξιοπρεπές lip dub (αν και ο όρος εδώ δεν είναι απόλυτα ακριβής, αφού εδώ οι μαριονέτες του Sesame λένε κάτι άλλο, που οπτικά μοιάζει με αυτό που τραγουδάνε οι Beastie Boys) και χρησιμοποιεί υλικό που ταιριάζει θεματικά στο ύφος και το περιεχόμενο του πρωτότυπου video clip.

Είσαι έτοιμος για το βίντεο που θα σου φτιάξει την Παρασκευή;

Και αν σου άρεσε ρίξε μια ματιά σε μερικές ακόμα δουλειές του Schleichkorn.

Gangsta’s Paradise σε flow Ντάφι Ντακ

Το My Name is το Eminem από το Muppets Show



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved