Τρέχοντας μέρα και νύχτα: Ο Χρήστος Παπούλιας ξεπερνάει τους κανόνες και τα όρια!

33 SHARES

«Σκοπός μου είναι να ξεπερνάω τα όρια μου, να σπάω τα ρεκόρ μου και να βάζω συνέχεια νέους στόχους»: Ο δρομέας Χρήστος Παπούλιας περιγράφει τη δυναμική του καθημερινότητα, όπως διαμορφώνεται από το τρέξιμο, που κυριαρχεί στη ζωή του. «Δεν υπάρχει μέρα που να μην τρέχω, συνήθως τρέχω και το πρωί και το απόγευμα, σε διπλές προπονήσεις», δηλώνει μιλώντας στο Ratpack.gr και προσθέτει πόσο απολαμβάνει να μοιράζεται με τους φίλους και τους ακολούθους του στα social media όσα πετυχαίνει στα τερέν του στίβου και στα γυμναστήρια – αρκεί άλλωστε το smartphone του για να… πέσουν τα likes, βροχή! 

«Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, δεν υπάρχει ημέρα που να μην τρέξω. Η ζωή μου είναι τρέξιμο, καθημερινή προπόνηση και αγώνες», λέει ο αθλητής, που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και τον στίβο: «Μεγάλωσα μέσα στους στίβους γιατί και ο πατέρας μου ήταν πρωταθλητής και μάλιστα είναι ακόμα κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ». Παρότι ο Χρήστος ξεκίνησε ως παιδί με το ποδόσφαιρο, γρήγορα τον κέρδισε ο στίβος και οι αγώνες αντοχής. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας και μάλιστα έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο σε Βαλκανικούς αγώνες. 

Motivation περιεχόμενο με λήψεις μέρα και νύχτα 

Η προπόνηση για να διατηρείται ένας δρομέας σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι πάντοτε απαιτητική και ο Χρήστος πιστεύει πως μπορεί να αποτελεί και ο ίδιος έμπνευση για άλλους αθλητές, όπως αποτελούν και για εκείνον οι μεγάλοι αστέρες των δρόμων. «Είναι ένα είδος motivation», εξηγεί ο ίδιος και θέλει τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social να είναι -μέρα και νύχτα- εκπληκτικά. Αυτό ακριβώς του προσφέρει το νέο Galaxy S22+, που ουσιαστικά ενσωματώνει ένα επαγγελματικό «κιτ» λήψεων φωτογραφιών και βίντεο, σε υψηλή ποιότητα, ακόμα και για τα νυχτερινά projects. 

Με το Nightography του Galaxy S22+ τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι όσο φωτεινά πρέπει, απαλειμμένα από τον θόρυβο. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στον μεγάλο αισθητήρα κάμερας, που αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, βοηθάει στο να αποτυπωθούν οι λεπτομέρειες και να αποδίδονται χρώματα. Ο θόρυβος καθαρίζει με τη βοήθεια της τεχνολογίας Super Night Solution κι έτσι η λήψη ακόμα και εκπληκτικών πορτρέτων σε χαμηλό φωτισμό γίνεται σούπερ! Η τριπλή Πίσω κάμερα και η Κάμερα selfie αυτού του smartphone (Υπερευρυγώνια κάμερα 12MP, Ευρυγώνια κάμερα 50MP με τεράστιο αισθητήρα, Κάμερα Τηλεφακού 10MP με 3x Οπτικό ζουμ και κάμερα Selfie 10MP) διασφαλίζουν ένα αποτέλεσμα που εκπλήσσει, πραγματικά: Η ίδια η κάμερα ανιχνεύει πότε ο Χρήστος βρίσκεται στο σκοτάδι και ο κατά 23% μεγαλύτερος αισθητήρας pixel αναλαμβάνει δράση, αφήνοντας περισσότερο φως να περάσει για τις πιο φωτεινές φωτογραφίες. Το μπροστινό μέρος της Πίσω κάμερας, επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από ειδικά σχεδιασμένο γυαλί με αποκλειστική νανοεπίστρωση χαμηλής αντανάκλασης, που βοηθάει στο να μειώνει το θάμπωμα του φακού από τα φώτα στο σκοτάδι.

Ο Χρήστος Παπούλιας ομολογεί πως ακόμα και τις ημέρες των διακοπών του, μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρό τρέξιμο ή κάποια άλλη μορφή προπόνησης – κι αυτό είναι επίσης υλικό για τα social του!

Slim and light, αλλά γρήγορο και αποτελεσματικό

Αυτό που τον βοηθάει πάρα πολύ στο να μοιράζεται τα βίντεό του με τους φίλους του, είναι το γεγονός πως το Galaxy S22+ μπορεί να το έχει πάντα μαζί του: Είναι τόσο λεπτό και τόσο ελαφρύ που δεν δημιουργεί ζήτημα. Τα λεπτά του πλαίσια ενώνονται με το συμμετρικό, λείο περίβλημα για μια μεγάλη, ισορροπημένη οθόνη, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που πέραν από κομψό, με έμφαση στη λεπτομέρεια, είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό – κάτι που ο Χρήστος εκτιμά ιδιαιτέρως. Το smartphone του διαθέτει Corning® Gorilla® Glass Victus®+ στην οθόνη και στα πίσω πάνελ και περιβάλλεται από προστατευτικό πλαίσιο από Armor Aluminum – γεγονός που το προφυλάσσει από πτώσεις που μπορεί να συμβούν στον καθένα – πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της προπόνησης ενός δρομέα! 

Ο Χρήστος Παπούλιας είναι δρομέας ημιαντοχής και όπως λέει, το «μυστικό», τις περισσότερες φορές είναι η ταχεία αντίληψη: «Όπως τις περισσότερες περιπτώσεις στη ζωή μας, το πώς αντιδρούμε στις καταστάσεις έχει μεγάλη σημασία. Όταν μπορείς να αντιληφθείς τάχιστα όσα συμβαίνουν και αντίστοιχα να αντιδράσεις γρήγορα, συνήθως είσαι σε πλεονεκτική θέση. Η ταχύτητα φυσικά παίζει ρόλο, ιδίως λίγο πριν τον τερματισμό, αλλά η ταχεία αντίδραση, είναι γενικά σπουδαιότερη». Αυτή η φιλοσοφία που ακολουθεί στους αγώνες του, είναι η ίδια με τουsmartphone του, καθώς το Galaxy S22+ διαθέτει τον πιο γρήγορο οκταπύρηνο Samsung επεξεργαστή και προσφέρει μια εκπληκτικά ομαλή εμπειρία στον χρήστη με ταχύτατη απόκριση αντίδρασης στις επιλογές του. 

Εκεί που «διαφέρει» το κινητό από τον Χρήστο είναι στο είδος «αθλήματος» που αναδεικνύονται πρωταθλητές: Για τον Χρήστο είναι οι δρόμοι ημιαντοχής, ενώ το κινητό του είναι ξεκάθαρα πρωταθλητής αντοχής, με μπαταρία που προσαρμόζεται έξυπνα στον τρόπο χρήσης του, ώστε να διαρκεί όσο η μέρα του. Τον «κερδίζει» όμως και σε ταχύτητα, καθώς ενώ φορτίζει πολύ γρήγορα, με έναν φορτιστή Power Adapter 45W*, ώστε να γεμίσει ενέργεια για όλη την ημέρα.


«Στη ζωή πρέπει να βάζουμε στόχους, να οργανώνουμε πρόγραμμα και να τους πετυχαίνουμε, ώστε μετά να θέτουμε νέους, πιο υψηλούς», δηλώνει ο Χρήστος Παπούλιας, μιλώντας για τη δική του φιλοσοφία στη ζωή. Η τεχνολογία σήμερα συμβάλλει τόσο στο να θέτουμε νέους στόχους όσο και να τους πετυχαίνουμε, ξεπερνώντας τους κανόνες και τα όρια. «Εκείνη τη στιγμή, που σπάω τα ρεκόρ μου, νιώθω μια απίστευτη χαρά» εξηγεί ο ίδιος, καταγράφοντας το «κλικ» της ευτυχίας τόσο στο μυαλό και την καρδιά του, όσο και στο νέο του το Galaxy S22+!

*Ο φορτιστής πωλείται ξεχωριστά

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

33 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved