Peaky Blinders: «Η νέα σεζόν θα είναι αποκαλυπτική»

O Sam Claflin μίλησε για το σενάριο της 6ης σεζόν των Peaky Blinders.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την 6η σεζόν της σειράς «Peaky Blinders». Οι σεναριογράφοι ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους και όπως αποκάλυψε ο Sam Claflin, η σειρά που έρχεται θα είναι αναπάντεχη και «juicy», καθώς ο χαρακτήρας του, Oswald Mosley επιστρέφει προκειμένου να βάλει δύσκολα στον Tommy Shelby (Cillian Murphy) και την οικογένειά του.

 

 

Να θυμίσουμε, πως στο φινάλε της 5ης σεζόν, ο Mosley δραπέτευσε μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, αφήνοντας τον - πολιτικό πια - Shelby στα πρόθυρα της τρέλας. Ο Claflin τόνισε αρχικά πως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο, ενώ οι περιορισμοί της καραντίνας δεν δίνουν και πολλές επιλογές στα συνεργεία.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω την πορεία και την ιστορία του χαρακτήρα μου, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως το σενάριο της νέας σεζόν είναι ιδιαίτερα «juicy». Ξέρω πολύ καλά πως όλοι οι συντελεστές της σειράς είμαστε πρόθυμοι να τρέξουμε στα γυρίσματα, μόλις πάρουμε την άδεια και υπάρχει ασφάλεια.

 

peaky blinders oswald mosley 1343201

 

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όμως αν κρίνω το σημείο που έμεινε η σειρά, αλλά και από αυτά που γνωρίζω για τη νέα σεζόν, ανυπομονώ να επιστρέψω», ήταν τα πρώτα λόγια του Claflin, δίνοντας το απαραίτητο έναυσμα για πανηγύρια από τους φανατικούς των Peaky Blinders.

O Mosley αποτέλεσε τον main villain στην 5η σεζόν, με το ναζί Άγγλο πολιτικό να φέρνει στα μέτρα του, τον πάντα ετοιμοπόλεμο Tommy Shelby. Μέχρι που είναι ικανός όμως να φτάσει στη νέα σεζόν;

«Όλα θα εξαρτηθούν από τον Shelby», δηλώνει ο Claflin και συνεχίζει πως «στην 5η σεζόν, από ένα μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη, αποφάσισε να βουτήξει στον ωκεανό και κατάλαβε με όχι και τόσο κομψό τρόπο, πόσο λίγη δύναμη έχει στην πραγματικότητα μεταξύ της πραγματικής δύναμης, ενάντια σε κάποιον όπως ο Mosley, ο οποίος γεννήθηκε στον κόσμο των ισχυρών. Ο Shelby βρέθηκε εκτός όλων όσων είχε συνηθίσει, "έξω από τα νερά του" και να περιμένετε να δείτε αρκετά τέτοια στοιχεία και στη νέα σεζόν».

 

peaky blinders mosley 1570569093

 

Στη συνέχεια εμβάθυνε στο δικό του ρόλο, τονίζοντας πως θέλει να δει μέχρι που θα φτάσει ο Mosley και τι σχέδια έχει για την οικογένεια των Shelby. «Το καλύτερο όσον αφορά τον Mosley, είναι πως γνωρίζουμε καλά την ιστορία του, ήξερα από την αρχή πως θα επιζήσω, καθώς ο ίδιος στην πραγματικότητα έζησε μια γεμάτη ζωή. Ήταν ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος. Δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα για τον ίδιο, όμως μου δόθηκε η ευκαιρία να τον μελετήσω αρκετά».

Τροφή για σκέψεις και σενάρια από τον Sam Claflin. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή για την 6η σεζόν των Peaky Blinders.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved