Ποιος διάλεξε το όνομα του Sin Boy;

Η συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε viral σε λίγες... ώρες.

Έχει καταφέρει την τελευταία διετία να μετράει σε views περίπου 100 εκατομμύρια. Το νέο του τραγούδι έχει γίνει viral και τον έστειλε στον... καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος φυσικά για τον Sin Boy!

 

Το «Mama?» συνεχίσει να ανεβάζει τις προβολές του στο Youtube ανά... εκατομμύριο και ο Sin Boy σε μια σπάνια συνέντευξη, μίλησε για όλα. Για την καταγωγή του, τον ρατσισμό, την φήμη, το χρήμα, τι κόντρες και φυσικά για το πως πήρε το όνομά του.

Το κανονικό του όνομα είναι Αγκουστίν Γκέκα και ζει μόνιμα στον Περισσό. Γιος Αλβανών μεταναστών, ξεκαθάρισε πως αγαπάει την Ελλάδα και την Αλβανία το ίδιο ενώ πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει πουθενά μέρος σαν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο».

 

Αν πάντως δεν το έχετε διαβάσει (δύσκολο), άφησε και πολλές αιχμές προς τον Αντώνη Κανάκη για την σάτιρα που έκανε στο «Mama?», μιλώντας με πολύ βαριές εκφράσεις.

«Μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια…Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια».

 

Και επειδή ο Αγκουστίν είναι πολύ ωραίος τύπος (ομολογουμένως) δεν δίστασε να αποκαλύψει και πως έφτασε στο όνομα Sin Boy. Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ ποιος ήταν ο «νονός» του Sin Boy αλλά και τι είπε για το stage name του πριν καταλήξει σε αυτό που τον έχει κάνει διάσημο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved