Γιατί ο Σάκης Ρουβάς παραμένει το απόλυτο role model σε εμφανισιακά θέματα;

Η Διονυσία Καλαποθαράκου ρίχνει φως στις αιτίες της μακροχρόνιας υπεροχής του 46χρονου τραγουδιστή.

47 SHARES

To πιο δημοφιλές εξαγώγιμο «προϊόν» της Κέρκυρας δεν είναι ούτε οι ποιητές της Επτανησιακής σχολής, ούτε ο Γεώργιος Θεοτόκης, ούτε καν η Ρένα Βλαχοπούλου. Είναι ο Σάκης Ρούβας τα τελευταία 20 χρόνια και αυτό το γράφουμε με το χέρι στην κάρδια. Ο «απόλυτος Έλληνας pop star», ο «άνδρας που ζηλεύουν οι υπόλοιποι άνδρες και ποθούν οι γυναίκες», το «είδωλο», ο «ένας και μοναδικός», ο «Σάκης μας» που λένε και οι θείες στο Μαντούκι είναι μία σταθερή αξία από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι και σήμερα σε ό,τι αφορά το ταλέντο, την σκηνική παρουσία αλλά και το στυλ. 

Και αυτό δεν θα γράψουμε ότι είναι «εντυπωσιακό», που σίγουρα είναι, αλλά θα πούμε πως είναι «μοναδικό» στο ελληνικό τουλάχιστον star system. Ο Σάκης Ρουβάς στα 46 του έχει κάνει ό,τι θα ονειρευόταν κάθε άντρας που μεγάλωσε μαζί με το «παλιό ΠΑΣΟΚ, το καλό, το ορθόδοξο»: Έχει έρθει από ένα μικρό χωρίο της Κέρκυρας και έχει κατακτήσει την «μεγάλη πόλη». Έχει ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες pop επιτυχίες των τελευταίων ετών, έχει πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες δίσκους, έχει πάει στην Eurovision, έχει παρουσιάσει το «X-Factor», έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές ταινίες, έχει υπάρξει κριτής στο «The Voice» και φυσικά έχει παντρευτεί μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ever, την Κάτια Ζυγούλη. Αυτήν που τον χαστούκισε στη διαφήμιση της Vodafone, γιατί ο Σάκης τέτοιος είναι δεν κρατάει κακίες. Και αφού σκηνοθέτησε, κατασκεύασε και τώρα ζει το «Greek dream» σκέφτεσαι ότι δεν έχει και πολλά να αποδείξει ακόμα. 

Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή που θα σκεφτείς πως το «φαινόμενο Ρουβάς» έχει σταματήσει να σου προκαλεί έκπληξη θα βρει κάτι καινούργιο να κάνει και θα το κάνει τόσο επιτυχημένα που θα ξαναέρθουν στα αυτιά σου οι ιαχές «Σάααααακηηηη» που έχουν σηματοδοτήσει τις συναυλίες εκεί τέλη 90s αρχές 00s. Ο Ρουβάς όμως δεν είναι τόσο ιδιάζουσα περίπτωση μόνο λόγο του πολύπλευρου ταλέντου του αλλά και εξαιτίας της εμφάνισής του που σου έκοβε, σου κόβει και λογικά θα συνεχίσει να σου κόβει την ανάσα. Πράσινα μάτια, άρτια δομημένο πρόσωπο, πυκνά μαύρα μαλλιά, γραμμωμένοι κοιλιακοί και ένα χαμόγελο που θες να το ξεκολλήσεις από το πρόσωπό του και να το κολλήσεις στο δικό σου τον έχουν κατατάξει πρώτο στη λίστα με τα ανδρικά role models σε εμφανισιακά θέματα. 

Και πέρα από τα δώρα που του έδωσε ο θεός, ο Σάκης έχει καλλιεργήσει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό για το look κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του, το στυλ του και την προσωπική του αισθητική. Καρό μπλέιζερ, αυστηρές μονοχρωμίες, classy μπλε κοστούμια, track pants, biker jackets, κλασικά λευκά και γαλάζια πουκάμισα είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που αν ρωτούσαμε τον ίδιο θα τα χαρακτήριζε «βασικά» για την γκαρνταρόμπα του. Ο «απόλυτος Έλληνας pop star» έχει μία αδυναμία στα μεσάτα σακάκια από τον Παπαδόγαμβρο αλλά και στις κόκκινες αθλητικές φόρμες και στα σκούρα, skinny jeans, αποδεικνύοντας αυτό που πάντα υποστηρίζουμε: «όσο πιο απλός, τόσο πιο κομψός». Και για το λόγου το αληθές δες παρακάτω τις δέκα καλύτερες, πρόσφατες εμφανίσεις του, sporty & chic, και αν είχες κάποια αμφιβολία για το αν είναι «style icon» που αξίζει να παρακολουθείς θα σου διαλυθεί αμέσως. «Εγώ στα έλεγα» που λέει και ο ίδιος στο ομώνυμο τραγούδι του… #sakisrules 

1. Γκρι παντελόνι ψαροκόκαλο με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και ασορτί παπούτσια. 

2. Κόκκινο track pants με μαύρο μακρυμάνικο top και αμάνικο Moncler jacket.

3.  Skinny μαύρο jean, ασορτί μονόχρωμο top, μακρύ μαύρο παλτό και καφέ Oxfords.

4. Total black σύνολο αποτελούμενο από πουλόβερ, jean, μποτάκια και peacoat. H μονοχρωμία σπάει από μία nerdy προσθήκη: το λευκό πουκάμισο από μέσα.

5. Κομψός ακόμα και με ένα λευκό T-shirt το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και μαύρο biker jacket.

6. Ο Σάκης σπάνια φοράει γραβάτα, προτιμάει να αναδείξει αυτό εδώ το light blue κοστούμι του με μία λευκή ποσέτ.

7. Τα Timberland είναι και πάλι επίκαιρα και αυτό το χρωστάμε στον Σάκη που τα συνδύασε τόσο cool με το μαύρο φούτερ του.

8. Ένα γκρι-καρό blazer κάνει πολύ στυλάτη αντίθεση με ένα μπλε πουκάμισο.

9. Μόνο ο Σάκης συνδυάζει με τόσο σοφιστικέ τρόπο το γκρι καρό παντελόνι με το μπλε blazer.

10. Κόκκινο – μαύρο: o αγαπημένος συνδυασμός του τραγουδιστή σε ότι αφορά τις πιο αθλητικές του εμφανίσεις.

47 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved