Τα καφεδάκια σου και σε άλλη παραλία!

Τρεις παραδεισένιες και καλά κρυμμένες παραλίες της Αττικής για να περάσεις φίνο καλοκαιράκι.

Κακά τα ψέματα...  Γιατί να τρέχεις στις οργανωμένες παραλίες του Νότου με την ελπίδα να βρεις ξαπλώστρα, όταν η φάση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑΡΑ οι ανοργάνωτες παραλίες της Αττικής;

Για κάθε Αθηναίο που σέβεται τον εαυτό του, λοιπόν, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη στο ότι οι κρυφές παραλίες είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς τις καλοκαιρινές του βουτιές. Για αυτό το λόγο κι εμείς αποφασίσαμε να βρούμε τις τρεις παραδεισένιες και καλά κρυμμένες παραλίες της Αττικής και να σε βοηθήσουμε να περάσεις ένα φίνο καλοκαιράκι στην πόλη παρέα με τη σειρά Starbucks Doubleshot® Espresso για την απαραίτητη τόνωση και ενέργεια που χρειάζεσαι για την παραλία και όχι μόνο!

Στην Αλθέα για ένα… εσπρεσάκι!

Καυτός ήλιος, η θερμοκρασία να ανεβαίνει και φρόντισε να πάρεις ομπρέλα, πετσέτα και μια ψάθα. Ο μικρός παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, δεν έχει σκιά και έχει πολλά σκαλιά. Ένα κρυμμένο μυστικό μεταξύ παρέας, είναι η παραλία διαμάντι της Αλθέας. Το μόνο πρόβλημα είναι το ό,τι θα πρέπει να φροντίσεις να πιεις το κρύο εσπρεσσάκι σου στον δρόμο, αφού εκεί δεν έχει απολύτως τίποτα. Υπάρχει όμως, η τέλεια λύση για αυτό, καθώς με το Starbucks Doubleshot Espresso είναι ο πιο ισορροπημένος συνδυασμός γάλακτος και διπλής δόσης αυθεντικού καφέ Starbucks® Espresso Roast που μπορείς να πάρεις από πριν από το περίπτερο, το μίνι μάρκετ ή το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου. Μην καθυστερήσεις όμως να πας, διότι όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος «μιλάει» και την… γεμίζει! Εάν λοιπόν, δεν την επισκεφτείς στην ώρα αιχμής της, τότε τα κρυστάλλινα νερά της θα σε μαγέψουν.

Στην Ανάβυσσο, χωρίς ήλιο και… ζάχαρη!

Λίγο πιο μακριά από την Αλθέα, αλλά όχι αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας, υπάρχει μια κρυφή παραλία που λίγοι ξέρουν. Μετά το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ανάβυσσο, θα ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που ξεχωρίζει. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια παραλία τόσο όμορφη που δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκεται στην Αττική. Εκπληκτικά, καταγάλανα νερά, φυσική σκιά από τους βράχους και φρόντισε να πάρεις μαζί σου τα γυαλιά σου, ένα στρώμα θαλάσσης (να κάνετε και τα παιχνίδια σας…) και ένα κούλερ για να διατηρήσεις δροσερά τα νεράκια -που πρέπει να πάρεις σίγουρα μαζί σου- αλλά και Starbucks Doubleshot Espresso no added sugar για τη δικιά σου. Χωρίς ζάχαρη, με διπλή δόση espresso και χωρίς γκρίνια, καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες (μόνο 50). Διότι, αυτή η παραλία θα γίνει το αγαπημένο σας κρυμμένο σποτάκι του Καλοκαιριού

Στην παραλία ΚΑΠΕ με σκέτο, μαύρο εσπρεσσάκι για να… αντέξεις!

Ξεφεύγουμε λίγο από τη διαδρομή μας, αλλά η παρέα σου το αξίζει. Λίγο μετά το Cape Sounio, θα δεις το μνημείο και ύστερα, θα εμφανιστεί μπροστά σου ένας μικρός οικισμός. Μην σε ξεγελάσει το ότι είναι οικισμός, διότι δεν έχει ούτε νερό, πόσο μάλλον έναν παγωμένο, δροσερό καφέ. Μόλις δεις την ταμπέλα «Άγιος Πέτρος», στρίβεις στον χωματόδρομο και κατεβαίνεις μερικά σκαλιά. Έφτασες στην παραλία ΚΑΠΕ. Εκεί θα βρεις έναν κρυμμένο μικρό παράδεισο, από όπου μπορείς να αράξεις με την παρέα σου μέχρι τη δύση του ηλίου και να κολυμπήσεις με μάσκα και βατραχοπέδιλα εξερευνώντας τον βυθό του Σουνίου. Η χρυσαφένια αμμουδιά και τα σκέτα σας Starbucks Doubleshot Espresso Black, με δύο δόσεις καφέ Starbucks Arabica, υψηλής ποιότητας και 100% FairTrade είναι ό,τι χρειάζεστε. Η υπερκάθαρη αυτή παραλία και η ενέργεια του δροσερού συνάντα έντονου καφέ θα κρατήσει όλη την παρέα μέχρι το βράδυ!

Με όποιον κι αν αποφασίσεις να κάνεις τη βουτιά σου και όπου κι αν σε βγάλει ο δρόμος, χωρίς τον καφέ σου, δύσκολα αντέχεις. Τέρμα οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής, η φάση είναι καλά κρυμμένες ανοργάνωτες και Starbucks Doubleshot Espresso της επιλογής σου στο κούλερ. Ρώτα μας μετά εσύ, τι τις θέλουμε τις κρυφές παραλίες, για να σου απαντήσουμε κερνώντας σε ένα Starbucks Dloubleshot Espresso on the go.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved