Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: Προτάσεις για τέλεια δώρα προς όλες τις γυναίκες της ζωής σου

Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά μπορούμε να σου προτείνουμε δώρα που θα κάνουν χαρούμενη κάθε γυναίκα της ζωής σου.

34 SHARES

Λατρεύουμε τις γυναίκες και τις θαυμάζουμε. Είναι μαγικά πλάσματα και ό, τι πιάσουν, το κάνουν ομορφότερο. Δεν ξέρουμε όμως τι θέλουν. Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα στο μυαλό τους σαν άλλοι Mel Gibson, και να μπορούσαμε όμως, δεν μπορεί κανείς να μας εγγυηθεί ότι θα αποκωδικοποιούσαμε τις σκέψεις τους.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά όμως; Γιατί, εκτός και αν μας πουν ξεκάθαρα τι θέλουν για τα Χριστούγεννα, οι πιθανότητες να αλλάξουν το δώρο που θα πάρουμε είναι γύρω στο 95%. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τη σύζυγο, την κοπέλα, τη μητέρα ή την αδελφή μας, η επιλογή ενός τέλειου δώρου είναι δύσκολη.


Υπάρχουν ωστόσο δώρα… πασπαρτού. Είναι τα δώρα που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες και ανήκουν σε έναν άγνωστο σε εμάς κόσμο: Τον κόσμο της ομορφιάς. Γι’ αυτό ζητήσαμε από την beauty director Χριστίνα Χρόνη, να μας βοηθήσει. Σαν ένας φάρος στον κατά τα άλλα θεοσκότεινο για εμάς, κόσμο της ομορφιάς, η Χριστίνα έριξε φως στα τέλεια δώρα που μπορούμε να κάνουμε προς όλες τις γυναίκες της ζωής μας.

«Καμία γυναίκα δεν είπε ποτέ ‘δεν χρειάζομαι άλλες κρέμες’ και να το εννοούσε. Οι κρέμες και τα προϊόντα περιποίησης, είναι οι σύμμαχοί μας ενάντια στο γήρας και τα σημάδια του χρόνου. Τα θέλουμε λοιπόν. Ομοίως, καμία γυναίκα δεν είπε όχι σε ένα ωραίο αρωματικό σετ που γεμίζει ευωδιά το σώμα και τον χώρο της. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το skincare και το άρωμα λοιπόν» εξήγησε.


«Μη βιάζεσαι όμως. Τα Χριστούγεννα, τα πακέτα δώρων είναι δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) και το ποιο θα διαλέξεις παίζει ρόλο. Αφενός η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα, εξαρτώνται από το Brand που θα επιλέξεις (το ίδιο και η τιμή), αλλά κυρίως θέλεις να φανείς ψαγμένος και γνώστης. Γιατί; Γιατί όλες οι γυναίκες ξέρουν! Ξέρουν τα brands, ξέρουν τις κρέμες, ξέρουν σχεδόν τα πάντα. Για να στεφθεί λοιπόν το εγχείρημά σου με απόλυτη επιτυχία χρειάζονται τα εξής: Ένα top brand, ένα πρακτικό πακέτο, προϊόντα που απευθύνονται στην ηλικία της και είναι σε κανονικό μέγεθος (πολλά πακέτα περιέχουν μικρές συσκευασίες) και τέλεια αρώματα» είπε συνεχίζοντας και δεν θα σου κρυφτούμε, μπερδευτήκαμε ακόμα περισσότερο.

«Μην μπερδεύεσαι, εγώ είμαι εδώ! Για να μην ψάχνεις και τρέχεις και πελαγώσεις με τις επιλογές σου, παρακάτω σου έχω προτάσεις για κάθε ηλικία, και άρα κάθε γυναίκα που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα. Φυσικά δεν μου αξίζει όλο το credit. Η Nuxe είναι αυτή που έκανε όλη τη δουλειά δημιουργώντας τα πιο glam, πολυτελή αλλά και πρακτικά πακέτα δώρων» ολοκλήρωσε και παρακάτω θα βρεις τις προτάσεις της. 

Είναι χωρισμένες ανα ηλικία γιατί μιλάμε για περιποίηση και σύμφωνα με τη Χριστίνα, θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις πολλούς επιπλέον πόντους. Έχουμε και λέμε.

NUXE MERVEILLANCE EXPERT GIFTSET - Για 40+

Περιέχει μία Merveillance Expert Day Cream και ένα Super Serum

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία είναι να διορθώσουν τις ρυτίδες και να προλάβουν τις υπόλοιπες πριν εμφανιστούν. Αυτό το σετ θα τις βοηθήσει και θα δώσει λίγο Glam στη ρουτίνα τους.

NUXE NUXURIANCE ULTRA GIFTSET - Για 50+

Περιέχει μία Nuxuriance Ultra Day Cream και ένα Super Serum

Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία θέλουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Αυτό το σετ δεν είναι χρονομηχανή αλλά θα επαναφέρει τη λάμψη και τη νεανικότητά τους ώστε να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πολύ καλύτερο mood.

NUXE NUXURIANCE GOLD GIFTSET - Για 60+

Περιέχει μία Nuxuriance Gold Day Cream και ένα Super Serum

Εδώ έχουμε γυναίκες που ξέρουν ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω αλλά θέλουν μία αξιοπρεπή και περιποιημένη εμφάνιση. Θα ξετρελαθούν με αυτό το πακέτο γιατί είναι πολυτελές, απολαυστικό και παρέχει αποτελέσματα!


NUXE ΠΑΚΕΤΟ ΔΩΡΟΥ FLORAL - Για 20-30+ 

Περιέχει ένα Huile Prodigieuse® Florale, μία Crème Prodigieuse® Boost, ένα αφρόλουτρο Prodigieux® Floral και ένα Prodigieux® Floral κερί.

Εδώ μιλάμε για γυναίκες που δεν αγχώνονται ιδιαίτερα για την επιδερμίδα τους (τα νιάτα!). Γι’ αυτό το συγκεκριμένο πακέτο με την μία κρέμα και τα αρωματικά προϊόντα είναι τέλειο. Θα αρέσει και σε εσένα #guaranteed!


NUXE FLORAL TRAVEL KIT - Δώρο για όλες

Περιέχει ένα αφρόλουτρο Prodigieux® Floral, ένα λάδι Huile Prodigieuse® Florale, ένα άρωμα Prodigieux® Floral Le Parfum και ένα νερό ντεμακιγιάζ Very Rose Eau Micellaire.

Είναι το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα και το πιο πρακτικό αφού θα τη βολέψει τώρα που μπορούμε επιτέλους να ταξιδέψουμε!

Που θα τα βρεις όλα αυτά; Ανακάλυψε την εμπειρία Nuxe στο κοντινότερο σημείο πώλησης.

34 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved