Τρεις συμβουλές για να απογειώσεις το σεξ που κάνεις

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Κάνουμε σεξ για να περνάμε καλά και να το ευχαριστιόμαστε. Επομένως, είναι απόλυτα λογικό: α) να μας απασχολεί και β) να σκεφτόμαστε τρόπους για να το κάνουμε συνεχώς καλύτερο.

Και επειδή εδώ λέμε αλήθειες, όταν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, το σεξ περνάει και αυτό τις φάσεις του. Δεν είναι όπως στην αρχή, που ένιωθες να πέφτουν αστράκια από τον ουρανό και την οδηγούσες στον έναν οργασμό μετά τον άλλο.

Για αυτό λοιπόν υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που αν τα κάνεις, θα βάλεις ξανά φωτιά στο κρεβάτι σου. Πάμε να τα δούμε.

1. Για ποιο λόγο κάνεις σεξ

Ναι, ακούγεται χαζό, αλλά κάτσε να σου εξηγήσω. Αν δεν πρόκειται για ένα one night stand ή για φάση fuck buddies, οι γυναίκες επιθυμούν να κάνουν σεξ με άνδρες με τους οποίους νιώθουν ότι είναι κοντά. Για αυτό, εμείς οι άνδρες είμαστε πιο κουλ με το θέμα του περιστασιακού σεξ, της ξεπέτας δηλαδή.

Από την άλλη, εμείς οι άνδρες κάνουμε σεξ με μια συγκεκριμένη παρτενέρ προφανώς γιατί περνάμε καλά, αλλά επειδή ακριβώς περνάμε καλά, θέλουμε να ενισχύσουμε τους συναισθηματικούς δεσμούς μαζί της.

Επομένως, άνδρες και γυναίκες κάνουμε σεξ για διαφορετικούς λόγους και καλό να τους γνωρίζουν και εμείς και εκείνες.

ezgif 1 d42c8687cc

2. Κάνε πράξη τις φαντασιώσεις σου

Τώρα μιλάμε. Εδώ είναι το ζουμί. Όλοι έχουμε φαντασιώσεις. Όλοι. Και είναι κρίμα να τις καταπιέζουμε. Διότι αν τις καταπιέζουμε ή αν ντρεπόμαστε για αυτές τότε δεν περνάμε καλά στο κρεβάτι. Εμένα ας πούμε μου αρέσει το στυλ γραμματέας – οι στενές μάξι φούστες και από κάτω ζαρτιέρες. Άλλοι, πιο μερακλήδες, προτιμάνε τα δερμάτινα και πάρα πολλοί τη βρίσκουν με ρόλους και με συγκεκριμένα επαγγέλματα. Για να μη σχολιάσω, το πόσοι πολλοί είμαστε εκεί έξω που έχουμε ή/και θέλουμε να δούμε πώς είναι να μοιράζεσαι το κρεβάτι με δύο γυναίκες.

Για αυτό σου λέω. Μίλα ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σου. Πες της τι σου αρέσει, με ποιο τρόπο θέλει να πειράζει το μυαλό σου (όσο «παράξενο» ή «ακραίο» σου φαίνεται) και άλλα τέτοια. Επίσης, κάνε τη να σου εκμυστηρευτεί και εκείνη τις δικές της.

ezgif 1 aac6568c87

3. Φτιάξε ατμόσφαιρα

Σεξ τυχαία δεν προκύπτει. Ή τέλος πάντων προκύπτει σπάνια. Ακόμα και στις αρχές που είστε στα μέλια, χρειάζεται ένα πρόσχημα. Να δείτε μια ταινία, ξέρω γω. Πρόσεξε μόνο μην φτιάξεις ποπ κορν.

Προφανώς, δεν λέω να κλείσετε και ραντεβού ή να το βάλετε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, αλλά το να βρεθείτε σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής (με το απαραίτητο sexting να έχει προετοιμάσει το έδαφος) ή να έχεις κάνει λίγο ατμόσφαιρα στο σπίτι, όσο να πεις βοηθάνε την κατάσταση.

sorry sex nowgif

Μάλιστα, μπορείτε να έχετε μια δική σας φωλιά μέσα στο σπίτι (πολύτιμο αν κυκλοφορούν και παιδιά), ένα αποκλειστικά δικό σας χώρο όπου θα κάνετε όσα κάνατε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved