Τι θα φας μετά από ένα one night stand;

Μάθε πώς θα πάρεις δυνάμεις για να βγάλεις και δεύτερο γύρο.

Το one night stand είναι κάτι που συμβαίνει έκτάκτως. Η αντίδρασή σου, όμως, ή καλύτερα η συνήθεις που έχεις μετά το σεξ είναι σταθερή είτε έχει ένα προηγηθεί ένα ανεπανάληπτο σεξ με μια κοπέλα που γνώρισες το ίδιο βράδυ είτε έχει προηγηθεί η 1.438η περίπτυξη με την Ελένη που είστε μαζί εδώ και 3 χρόνια.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Yelp, το αγαπημένο φαγητό των ανδρών μετά το σεξ είναι η πίτσα.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι το 46% των single ανδρών και γυναικών δήλωσε ότι εκτιμούν λίγο παραπάνω το όλο σκηνικό αν μετά το σεξ ακολουθήσει ένα γρήγορο τσιμπολόγημα με πίτσα -μια ευγενική ευχαριστήρια χειρονομία, ας πούμε. Αλλά, μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία για να ανακτήσετε δυνάμεις και να συνεχίσετε, καθώς το ίδιο δείγμα δίνει περισσότερες πιθανότητες για δεύτερο γύρο αν έχει μεσολαβήσει ένα τέτοιο πρόχειρο γεύμα. Τα επόμενα στη λίστα των προτιμήσεων τους ήταν το παγωτό, τα ζυμαρικά και τα τάκος.

Ωστόσο, μόνο το 30% των συμμετεχόντων στην έρευνα υποστήριξε ότι νιώθει άνετα με το κάθεται να φάει με τον/την παρτενέρ του μετά από ένα One Night Stand. Και αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, τότε η μόνη αποδεκτή λύση θα ήταν το delivery και όχι κάτι πιο επίσημο, όπως ας πούμε ένα γεύμα σε εστιατόριο. Μεταξύ μας, πού να ντύνεσαι για να βγαίνεις και ραντεβού μετά από ένα one night stand. Αν ντυθείς, θα ντυθείς για να φύγεις. Επομένως, η λύση του delivery μάλλον είναι μονόδρομος.

Καλό είναι, φυσικά, αν προκύψει να μοιραστείς μια ζεστή πίτσα με την άγνωστη που μέχρι πριν λίγο μοιραζόσταν το ίδιο κρεβάτι για πρώτη φορά, να έχεις καλούς τρόπους. Δηλαδή να μην μασάς πλαταγίζοντας τα χείλη σου ή να μην μεθύσεις

Επομένως, βγαίνεις, τη γνωρίζεις, κάνετε σεξ, περνάς καλά και θες να την ξαναδείς; Πριν ζητήσεις τηλέφωνο, παράγγειλε μια σπέσιαλ στα κρυφά και μέχρι να ντυθεί για να φύγει θα έχει φτάσει και ο ντελιβεράς. Σατανικό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved