9 βήματα για να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι της

Για αυτούς που αγαπάνε το 0-0-11.

Μπήκαμε στον μήνα Δεκέμβριο και ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές. Προφανώς, τώρα περισσότερο από ποτέ θα περιμένει από σένα να μην είσαι «γίδι». Να μην είσαι αγριάνθρωπος και να ορμάς κατευθείαν στο ψητό λες και είσαι κόκορας με πρωινές ορέξεις. Να ορμήσεις φίλε, ναι, σαν ταύρος σε υαλοπωλείο αλλά πρώτα κοίτα να έχεις κάνει ατμόσφαιρα σωστή. 

Μπορεί να νομίζεις ότι όλα αυτά δεν είναι για σένα. Πως εσύ είσαι alpha male αρσενικό (πλεονασμός) και δεν σου χρειάζονται τέτοια πράγματα, εσύ καθαρίζεις με το «σπαθί» σου και μόνο το «σπαθί» σου. Δώσε όμως λίγο χρόνο και φαντασία στην ιεροτελεστία. Και όταν στο τέλος αυτό του how-to-do-it «Κάμα Σούτρα» της ατμόσφαιρας που σου ετοιμάσαμε εκείνη έχει μεταμορφωθεί σε αγρίμι έτοιμη να σου φάει το κορμί (και την ψυχή)· όταν σου κάνει αεροπλανικά που δεν έχει ξανά φανταστεί ότι μπορεί να κάνει, εμείς δεν θέλουμε πολλά. Ένα ευχαριστώ θέλουμε μόνο.

1. Ξεκινά το «παιχνίδι» από το τηλέφωνο

Το γοργόν και χάριν έχει δεν ισχύει στο σεξ. Όσο νωρίτερα αρχίσει το «παιχνίδι», όσο περισσότερο χρόνο δώσεις στην προετοιμασία, όσο περισσότερο παρατείνεις την αναμονή τόσο καλύτερα. Ξεκίνα με “sexting” από το απόγευμα. Εκείνη θα αρχίσει να ανυπομονεί.

phone

 

2. Πιες κάτι μαζί της

Όταν έρθει σπίτι σου (ή σπίτι σας) ετοίμασε κάτι για να πιείτε μαζί. Δεν εννοούμε να βγάλεις δύο κουτάκια μπύρας για να τα «σφίξετε» μάστορα. Εννοούμε να φτιάξεις κάτι ειδικό για την περίσταση. Ίσως κάποιο ζεστό cocktail με αρώματα: δοκίμασε να κάνεις Hot Toddy με ιρλανδέζικο ουίσκι τώρα που οι βραδιές είναι κρύες. Εκείνη θα το εκτιμήσει.

 

3. Η Μουσική αγριεύει τα ήθη

Κοίτα μην βάλεις ιδανικά ΖΝ και Metallica αν αυτό είχες στο μυαλό σου. Αυτά είναι αντρικά σπορ. Βάλει κάτι ατμοσφαιρικό, βάλε κάτι instrumental, βάλε jazz ή χαλαρωτική electronic . Να μη σου πω να βάλεις Massive Attack. Εν πάση περιπτώσει για σίγουρη «διασκέδαση» βάλε Barry White. Εκείνη θα τον λατρέψει και θα χαλαρώσει.

beyonce

 

4. Τα κεριά δεν είναι μόνο για την εκκλησία

Κλείσε τα φώτα. Άναψε τα κεριά –αν είναι αρωματικά ακόμα καλύτερα. Τα κεριά δεν είναι μόνο για διακοπές της ΔΕΗ, μεγάλη δουλειά κάνουν όταν θες να κάνεις ατμόσφαιρα. Ζεστός φωτισμός για καυτές καταστάσεις. Εκείνη θα αρχίσει να σε κοιτάει στα μάτια. Και να γδύνεται.

5. Φτιάξε κλίμα (με τα χέρια σου)

Υπάρχει μια έκφραση στα αγγλικα: hold your horses. Που θα πει χαλάρωσε μην το κάνεις ακόμα. Δεν βιαζόμαστε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την ανάψεις ακόμα παραπάνω. Παίξτο cool. Βγάλε το λάδι μασάζ. Πρόσεξε την σε όλο της το κορμί πόντο πόντο. Εκείνη μπορεί να σε παρακαλέσει να πας παρακάτω. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ.

massage2

 

6. Δείξε μου το δικό σου για να σου δείξω το δικό μου

Παίξε μαζί της σαν το ποντίκι που αναπάντεχα καταφέρνει να κάνει την γάτα καλά και να παίξει μαζί της. Πρότεινέ της να κάνει ο καθένας το δικό του solo κομμάτι. Και φρόντισε να κάνεις eye-contact συνεχώς! Εκείνη σίγουρα θα το θέλει.

 

7. Πάρε τον χρόνο σου (ανάμεσα στα πόδια της)

Όχι ρε «κομπρεσέρ» δεν εννοούμε να αρχίσει να σπας μπετά! Αυτό θα έρθει μετά. Τώρα είναι η ώρα να της πεις «δύο λογάκια» ανάμεσα στα πόδια της. Αργά, σταθερά, χαδιάρικα, τώρα παίζεις με το αγαπημένο σου παιχνίδι στον κόσμο. Εκείνη, λογικά: αχ,βαχ, κι’άλλο!

stoma

 

8. Sex toys ρε γαβ-γαβ!

Και όμως, ναι υπάρχει και άλλο βήμα πριν πέσεις με τα μούτρα στο γλυκό. Εδώ ξάφνιασε την, μην κωλώσεις. Την ώρα που περιμένει να γίνεις αναβάτης εσύ βγάλε το μαγικό εργαλείο της επιλογής σου. Εκείνη σε mode «μας κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη».

 

9. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου βοήθα να γίνει ανάσταση

Αυτό εδώ το βήμα μπορεί να μπει στην αρχή ή στο τέλος. Δηλαδή εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε: είτε από την αρχή του παιχνιδιού έχεις φροντίσει να υπάρχει μεγάλος καθρέφτης για να σας θαυμάζετε σινεμασκόπ είτε τελευταία στιγμή βάλτην σαν καλό κορίτσι που είναι να κοιτάζει τον εαυτό της. Εκείνη (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)

last

 

Φτάσαμε στο «ψητό». Οι άμυνες πέφτουν. Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου. Ελπίζουμε πως ξέρεις τι κάνεις. Καληνύχτα και καλή τύχη.

 

υγ: Να ξέρεις από την αρχαιότητα ο αριθμός 9 ήταν μαγικός αριθμός. Βάλε λίγη «μαγεία» φίλε μου στη ζωή σου για να περνάς ακόμα καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved