Σεξ: 10 στάσεις που «ανάβουν» και τους δύο

Η έρευνα που αναφέρει τι θέλουν άντρες και γυναίκες να κάνουν στο κρεβάτι τους.

Με το που ακούς στάσεις του σεξ, ή ακόμα καλύτερα «αποτελεσματικές ή διάσημες στάσεις του σεξ», το μυαλό σου πηγαίνει κατευθείαν στο Κάμα Σούτρα. Γιατί όταν εμείς απλά κάναμε «τη δουλειά μας», κάποιοι άλλοι το έκαναν επιστήμη. Και παρότι πολύς κόσμος έχει πειραματιστεί, φαίνεται πως η πιο αγαπημένη στάση του κοινού, είναι τόσο απλή και πεζή που το ίδιο το Κάμα Σούτρα θα ντρεπόταν. Αλλά έτσι πάνε αυτά.

Πέρα από τις διθυραμβικές στάσεις για την απόλυτη ένωση που σεξολόγοι και σεξοθεραπευτές κορδώνονται σαν τα παγώνια ότι πρέπει να κάνουμε, στο ιατρικό ινστιτούτο Health Bridge Limited, αποφάσισαν να κάνουν μία μεγάλη έρευνα για να φτάσουν κοντά στην αλήθεια. Στην έρευνα αυτή που συμμετείχαν 2.000 άντρες και γυναίκες,  η αγαπημένη τους στάση -από κοινού- ήταν τόσο αναμενόμενη που δεν μας εξέπληξε. Και είναι εδώ.

Το κορυφαίο της έρευνας ωστόσο, δεν είναι η στάση του doggy αυτή καθαυτή. Είναι το ότι την προτιμούν ΚΑΙ τα δύο φύλα ως την αγαπημένη τους. Ακολουθούν στην 2η θέση το ιεραποστολικό για τις γυναίκες και το ιππαστί για τους άντρες, ενώ στην 3η θέση είναι και πάλι το ιεραποστολικό και το ιππαστί αντίστροφα. Που σημαίνει ότι και πάλι, λίγο-πολύ, έχουμε τα ίδια γούστα με τα κορίτσια.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως το πρωκτικό βρίσκεται στην 9η θέση στις αγαπημένες των αντρών, ενώ απογοήτευση προκαλεί επίσης πως το στοματικό είναι η 7η αγαπημένη των γυναικών. Δες αναλυτικά και το σχεδιάγραμμα.

positionsasset2

Μα καλά, που πάει αυτός ο κόσμος; Ας μείνουμε στο doggy.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved