Fuck Buddies: είναι το αντίδοτο στην σεξουαλική ξηρασία;

Μία συντάκτρια του Ratpack αποθεώνει τις free σχέσεις.

Όπως υποθέτω έχεις αντιληφθεί, οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μιλάω από οικονομικής άποψης, αλλά καθαρά από ερωτικής και δη σεξουαλικής. Είναι το λιγότερο στενάχωρο να συνειδητοποιείς ότι είσαι 30 ετών, στο άνθος της (σεξουαλικής) σου ηλικίας δηλαδή, και έχεις να δεις γυμνή γυναίκα να σε περιμένει στο κρεβάτι πάνω από 7μηνο. Ναι γίνεται, ναι είναι στενάχωρο, άδικο και δύσκολα διαχειρίσιμο. Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, η ξεπέτα μπήκε στις ζωές μας, έγινε booty call και πλέον όλοι κάνουν σεξ ακόμα κι αν δεν έχουν σχέση.

Και θα με ρωτήσεις εσύ τώρα: Οι γυναίκες είναι ΟΚ με την ξεπέτα και τις free σχέσεις; Θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια: Ναι είναι, γιατί όπως ακριβώς εσύ φρικάρεις όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ, έτσι κι εμείς παθαίνουμε μία υστερία όταν συνειδητοποιούμε ότι η μούρη μας είναι γεμάτη σπυριά και η σοκολάτα έχει γίνει προέκταση του χεριού μας. Το θέμα όμως στην προκειμένη, είναι ο σωστός χειρισμός και το πώς τελικά θα καταφέρεις μία επιτυχία σου να την μετατρέψεις στη σχέση που πάντα θα ήθελες: εκείνη που περιέχει σεξ και καμία απολύτως δέσμευση. Τα λέω καλά;

Δες κι αυτό: 10 εμβληματικές Ελληνίδες των '90s που σου έδιναν δουλειά για το σπίτι

Από την ξεπέτα στο booty call

Προϊστορία υπάρχει σχεδόν πάντα. Γνωρίζεστε μέσω παρέας, δουλειάς ή του γυμναστηρίου τελοσπάντων. Χαχανίζετε, χαζεύεις τον κώλο της και έτσι όπως είσαι και ανέγγιχτος για καιρό, κάνεις περίεργες σκέψεις με κεντρική ιδέα εκείνη από κάτω σου να βογκάει. Λογικό; Λογικό. Και ένα βράδυ η τύχη σου χαμογελά και γίνεται το μοιραίο. Ωραίο, άσχημο δεν μας απασχολεί. Το βασικό είναι ότι εσύ θέλεις ξανά και ξανά και ξανά, γιατί συνειδητοποιείς ότι η ζωή με σεξ, είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή χωρίς! Φοβερό;

booty

Το νου σου

Επειδή πιστεύω στάνταρ μιλάτε, το θέμα είναι να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση. Θέλει κάτι αντίστοιχο με σένα ή σε γουστάρει και ήταν απλά ένας τρόπος για να έρθει πιο κοντά σου; Λάθος, αν με ρωτάς, αλλά αυτή αυτό μπορούσε να κάνει, αυτό έκανε. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να στείλεις ένα μήνυμα και να προτείνεις ένα ποτό ή ένα φαγητό.

Η ώρα της αλήθειας

Ε και πάνω στο κόψιμο του φιλέτου, της πετάς το μπαλάκι αδερφέ: «Μου άρεσε πολύ αυτό που κάναμε χθες» και περιμένεις απάντηση, ενώ παράλληλα έχεις πάρει το πιο σέξι και λάγνο βλέμμα που θα κόλαζε ακόμα και ορκισμένη παρθένα. Να ξέρεις, ότι αν η τύπισσα είναι single, έχει χωρίσει καιρό και γενικά δεν παίζει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει όχι. Δεν είναι τόσο χαζή να χάσει το σεξ, είπαμε.

Δες κι αυτό: Οι 6 πιο καυτές Ελληνίδες Φοιτήτριες

Ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου όμως

Το ότι κάνετε μόνο σεξ χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τη φέρνεις σε δύσκολη θέση. Προσπάθησε να μην ανοίξεις τη φωτογραφία που σου στέλνει το μωράκι που γνώρισες προχθές και είναι φυσικά full frontal, την ώρα που είναι δίπλα σου και μάλιστα γυμνή (και πιο ευάλωτη από ποτέ θα προσθέσω εγώ), και κάνε έναν κόπο να αγνοήσεις την τύπισσα που μηνυματώθηκες προχθές και σε πλησιάζει με εμφανή διάθεση να χώσει τη γλώσσα της στον οισοφάγο σου. ΟΚ δεν έχετε κάτι, αλλά μην τσαλαπατάς την αξιοπρέπειά της.

ashton

Και πόσο θα κρατήσει αυτό;

Όσο γουστάρετε και όσο σας βολεύει. Κάνεις σχέση; Την κόβεις –μάγκα την κόβεις αν θέλεις να είσαι σωστός. Κάνει εκείνη σχέση; Την κόβεις και βρίσκεις άλλη -τώρα έχεις πάρει το κολάι αφού.

Και κάτι τελευταίο 

Αγαπώ τους άντρες και τους έχω κορώνα στο κεφάλι μου αλλά οφείλω να σε ενημερώσω για κάτι: Δεν είσαι εφοπλιστής, star του σινεμά, παιδί πολιτικού ή οποιοδήποτε άλλο κελεπούρι για να θέλει σώνει και ντε να σε τυλίξει. Το ότι σου προτείνει ένα ποτό, σημαίνει ότι θέλει να σε δει και ντυμένο. Δεν θέλει να σε πρήξει, ούτε να κολλήσει πάνω σου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved