Ωωωω ναι! Έτσι θα πέσουν αστράκια στο κρεβάτι σας

5 συμβουλές που κάνουν «δεκαρικάκια» γιατί πρέπει να σε νοιάζει ο οργασμός της.

Τα δεδομένα στο σεξ αλλάζουν χρόνο με το χρόνο, όπως σχεδόν συμβαίνει με την μόδα. Και ευτυχώς να λέμε, κάθε φορά ταντρικό καταντάει λίγο αηδία οπότε καλό είναι να αντικαθίσταται με λίγο kegels ή τελοσπάντων με οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σου.

Τώρα θα μου πεις ποιος κάνει ταντριτικό –και πολύ σωστά θα κάνεις διότι μπορεί η μόδα να αλλάζει και  η φάση να εξελίσσεται, υπάρχουν όμως αδιαπραγμάτευτες σταθερές στο σεξ ένα πράγμα όμως παραμένει αειθαλές και σταθερό τα τελευταία χρόνια: Ο άνδρας που νιώθει την ανάγκη να μην κοιτάει μόνο τη δική του πάρτη, αλλά και την ευχαρίστηση της παρτενέρ παίρνει πολλούς πόντους. Και επειδή το σεξ είναι χημεία πρωτίστως και έπειτα εμπειρία που τη βιώνετε μαζί, να ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να την κάνεις πιο πρόθυμη στο να ανακαλύψει νέες εμπειρίες μαζί σου.

Σήμερα λοιπόν θα καταπιαστώ με θέμα σέξι, αγαπησιάρικο και κυρίως χρήσιμο. Πώς θα της προσφέρεις οργασμούς μεγατόνων. Δώσε βάση...

giphy kunis

Ξεκίνα την μελέτη

Σε περίπτωση που στο σχολείο υπήρξες σκράπας και η τσάντα άνοιγε μόνο για να σου ρίξεις μέσα καπνό, φιλτράκια, χαρτάκια σου έχω νέα: Το ταλέντο στο σεξ θέλει ενημέρωση και κυρίως μελέτη. Είναι κάτι σαν την ιατρική. Δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ καλός γιατρός, αν κάθε χρόνο δεν μαθαίνεις και κάτι νέο. Η ύλη σου λοιπόν περιέχει ανατομία και ίσως ψυχολογία και ίσως… «γλωσσολογία».

Ξεκίνα από τα βασικά και επιφανειακά και όσο περνάει ο καιρός μπορείς να εμβαθύνεις. Μην απορρίπτεις ποτέ τις συμβουλές που προέρχονται από άλλες γυναίκες, εκτός αν η γυναίκα αυτή είναι η μάνα σου, οπότε μην την ακούσεις.

Είναι μία και μοναδική

Και δεν το πάω σε μελό και δήθεν ψυχολογικές ασκήσεις για να νιώσεις (και καλά) καλύτερα. Είναι μοναδική σημαίνει πως ό,τι και αν έκανες στις πρώην σου και έπιαενε δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα και στη νυν. Εδώ δεν είναι ματς Λεβαδιακού Κυριακή μεσημέρι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ώστε το διπλό ημίχρονο άσσος τελικό να δίνει 1.05.

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κόλπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν οι προηγούμενες σήκωναν τη γειτονιά στο πόδι όταν απλά τις άγγιζες εκεί εκείνη είναι πολύ πιθανό να απαιτεί κλατι πιο δύσκολο, κάτι τεχνικά διαφορετικό ή, μάντεψε, κάτι τελείως άλλο. Ρώτα τη να μάθεις.

Mην περιμένεις να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο που αντιδράς εσύ

Μπορεί η διέγερσή σου να συμβαίνει στη θέα και μόνο του κουνήματος μιας Nicki Minaj, για εμάς όμως το πράγμα χρειάζεται υπομονή και κυρίως χρόνο. Όχι δε θα εκστασιαστούμε μόλις δούμε το πέος σου όρθιο. Το αγαπάμε, μας αρέσει, αλλά από μόνο του δεν αρκεί, ακόμα και αν είχες περάσει με επιτυχία casting για λογαριασμό του Σειρηνάκη.

Θα το κάνουμε όμως όταν μας περιποιηθείς αρχικά και στη συνέχεια όταν δείξεις ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον για τη στάση με την οποία εμείς ξέρουμε ότι είναι πιο πιθανό να τελειώσουμε. Και όλα αυτά να υπολογίσεις ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον ένα τέταρτο, πολύ πιθανόν και παραπάνω. Γυναίκες είμεθα αγαπητέ μου, όχι μηχανές!

giphy ryan

Και πάμε στον οργασμό της...

Αν έχεις βρει τα κουμπιά της είσαι τεράστιος. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ενδιαφέρθηκες για να τα βρεις, κάτι που σε καθιστά και γλυκούλη ταυτόχρονα. Να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για μία γυναίκα, είναι ένας άντρας που νοιάζεται για τον οργασμό της. Εξάλλου δες το και πρακτικά: Το τέλος των διαδικασιών έρχεται μόλις εσύ...ανακουφιστείς! Οπότε, ούσα εκείνη ευχαριστημένη, θα σε περιποηθεί μετά και με το παραπάνω. Σ' έφτιαξα πάλι!

Μην την πιέσεις όμως...

Είναι, ωστόσο, και κάποιες μέρες, που απλά δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι θέμα ψυχολογίας, διάθεσης ή και όλων αυτών μαζί. Το ότι δεν τελειώνει, δεν σε κάνει εσένα λιγότερο καλό ούτε εκείνη ανοργασμική. Απλώς είναι μερικές μέρες που το σύστημα δε δουλεύει και τόσο καλά. Δείξε κατανόηση γιατί είσαι ψυχάρα και την επόμενη φορά θα γίνει της κολάσεως! Και αυτό είναι δέσμευση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved