Τι είναι ο μεικτός οργασμός και γιατί πρέπει να της τον χαρίσεις;

Ανήμερα της Παγκόσμια μέρας οργασμού, σου μιλάμε για το ιερό δισκοπότηρο του σεξ.

Υπάρχει ένα πράγμα εκεί έξω που λέγεται μεικτός οργασμός. Και θεωρείται κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο του σεξ. Ξέρουμε ότι υπάρχει κανείς δεν το έχει δει.

Υπάρχουν θρύλοι όμως.

Κάποιοι τα έχουν καταφέρει και έχουν χαρίσει στις παρτενέρ τους μερικές στιγμές ανεπανάληπτης απόλαυσης.

Να ξεκινήσουμε από τα να βασικά. Μια γυναίκα έχει μεικτό οργασμό όταν στη διάρκεια της ίδιας πράξης έχει κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό. Αν δε αυτοί οι δύο συμβούν ταυτόχρονα, τότε μιλάμε ότι θα ζήσεις κάτι σαν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα μαζί. Τα συγχαρητήριά μας από εμάς, μεγάλε.

Επίσης, για να φτάσεις μια γυναίκα σε μεικτό οργασμό, τότε θα πρέπει να έχεις κατακτήσει τα βασικά των δύο άλλο ειδών. Είτε αυτά αφορούν τα προκαταρκτικά είτε στάσεις που θα τη στείλουν στον 7ο ουρανό.

Και εδώ ακριβώς είναι το «κλειδί». Για να χαρίσεις στη σύντροφό σου μεικτό οργασμό θα πρέπει να τελειοποιήσεις τα επιμέρους. Να της προσφέρεις πολλαπλά και ποικίλα ερεθίσματα. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν μερικά sex toys.

Δεν είναι όμως μόνο ζήτημα τεχνικής. Είναι και ζήτημα ψυχολογίας. Πρέπει να κάνεις την παρτενέρ σου να νιώσει ότι ο κλειτοριδικός οργασμός είναι ισάξιος με τον κολπικό. Πολλές γυναίκες τον θεωρούν λιγότερο καλό, όχι για την απόλαυσή που τους προσφέρει, αλλά για την εικόνα που δίνουν στο σύντροφό τους, ότι δηλαδή δεν μπορούν να τελειώσουν «κανονικά».

Αν λοιπόν νιώσουν άνετες με αυτό, τότε δεν θα έχουν το άγχος της επίδοσης.

Για αυτό, βάλε μεράκι για τον οργασμό της, μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου και σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved