Οι ιδιοκτήτες του Steam Athens Club μάς «άπλωσαν» τα σχέδιά τους για το φετινό χειμώνα.
Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης υπηρετεί τη λογοτεχνία του φανταστικού και μας έδωσε μπόλικη τροφή για φαντασία.
Ο υπεύθυνος της Εβδομάδας Γαστρονομίας Αμοργού, Νίκος Δαδίτσιος, εξηγεί γιατί η «ελληνικότητα» είναι μια έννοια που κατακτά την διεθνή γαστρονομία.
Όχι μόνο ήθελε, αλλά μας μίλησε κιόλας εν όψει του κυριακάτικου (17/9) live.
Ο διοργανωτής Πάνος Ρώτας μάς εξήγησε γιατί το ΣΚ 16-17 Σεπτεμβρίου είναι η τέλεια αφορμή να πας Επίδαυρο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης