Ο Thanos είναι ο supervillain που θα άραζες άνετα για καφέ

Με αφορμή τις backstage φωτογραφίες του από το Avengers: Infinity War, μόνο το τάβλι και ένα smartphone του λείπει για να φαίνεται αυθεντικός μπρο. 

Μοιάζει πολύ περίεργο ότι έχουν περάσει 5 χρόνια -όσα και του Bleep- από τότε που το Avengers: Endgame έκλεισε το Infinity Saga και την πρώτο (καλό) κομμάτι στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Deadpool 3 Teaser: Είδαμε λίγα, καταλαβαίνοντας πολλά

Το φιλμ που κατάφερε που έκανε πράξη όλα μας τα όνειρα σε μια μόνο ταινία για την σωτηρία της Γης, το τελευταίο κομμάτι μιας ιστορίας που έφερε μπροστά ήρωες όπως ο Iron Man, o Thor και ο Captain America, και πάνω από όλα, ένα αριστούργημα με την πιο ανατριχιαστική σκηνή που έχουμε δει ποτέ σε action ή superhero movie.

 

 

Από τότε περιμένουμε να δούμε καλή ταινία πραγματικά στo MCU, όπως και έναν supervillain που όλοι θα τρέμουν και θα χρειάζεται μια ντουζίνα Avengers για να τον κερδίσουν.

Αυτός ο κάποιος ήταν ο Thanos του Josh Brolin. Παντοδύναμος, με σκοπό να αφανίσει τον μισό πληθυσμό του γαλαξία, έχοντας όμως παράλληλα και ευαισθησίες. Αλλά σαν αυθεντικός κακός, ακόμα και οι συναισθηματισμοί υπέκυπταν μπροστά στον σκοπό του.

Οι X-Men ’97 ξυπνάνε ένα κομμάτι της αθωότητάς μας

Τουλάχιστον έτσι ήταν μπροστά στις κάμερες, γιατί πίσω από αυτές ήταν χαρές, γέλια και καφεδάκι παρέα με τους «εχθρούς» του Avengers.

 

Ο Cable στο «Deadpool 2» δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον Thanos

Με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα παρασκήνια του Avengers: Infinity War -πολλοί λένε βέβαια ότι είναι προϊόν photoshop- βλέπουμε πώς ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει εντελώς το σκεπτικό που έχουμε για τον Thanos.

Από το ξυλίκι και την κακία, στο φραπεδάκι και τα γέλια με τον Iron Man και τον Thor. Μόνο ταβλάκι τους έλειπε. Mήπως είναι Έλληνας ο Thanos; Το όνομα ελληνικό είναι.

Στο παρακάτω άλμπουμ αποδεικνύεται ότι ο Thanos είναι μεγάλος μερακλής: 

Πριν τις απολαύσεις, η Vanessa Kirby είναι το πιο ωραίο νέο στην Marvel.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved