Οι X-Men ’97 ξυπνάνε ένα κομμάτι της αθωότητάς μας

Επιτέλους, μια animated σειρά που μας θυμίζει πόσο ωραία ήταν τα 90’s.

Το περιμέναμε καιρό είναι η αλήθεια, αλλά μέχρι να το δούμε μπροστά μας δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε 100%. Την ώρα που περιμένουμε να δούμε τους X-Men, και επίσημα, στο MCU, η Disney μας χτύπησε την πόρτα λίγο νωρίτερα, φέρνοντας ξανά στη ζωή μας την σειρά εκείνη που έγινε ο λόγος να λατρέψουμε την Marvel. Και δώστε βάση, δεν μιλάμε για κάποιο σύγχρονο σίριαλ κινουμένων σχεδίων, με 3d σχεδιασμό ή κάποια περιπέτεια του Wolverine, αλλά τη συνέχεια της εικονικής σειράς που λατρέψαμε στα παιδικά μας χρόνια. Αυτή που θα αποτελέσει και τη βάση για τις ταινίες και σειρές που έρχονται από εδώ και πέρα στο MCU.

 

Πήραμε μια γερή δόση άλλωστε στο τρέιλερ του Deadpool & Wolverine.

Ιδού το Marvel Animations X’Men ‘97

Δεν είναι οφθαλμαπάτη, αλλά μια ευκαιρία να βάλεις το παιδικό σου εγώ στο σήμερα. Διότι το X-Men ’97 συνεχίζει με το ίδιο animation (απλώς όχι τόσο cult) και από το ίδιο σημείο που είχε σταματήσει η σειρά το 1997. Τότε που ο Professor X είχε αποχαιρετήσει τον Cyclops, την Jean Grey, την Storm, τον Gambit, τον Beast, την Rogue και προφανώς τον Wolverine προκειμένου να θεραπευτεί από μία αρρώστια.

Το X-Men ’97 συνεχίζει την πορεία των αγαπημένων μας μεταλλαγμένων και με βάση το τρέιλερ έχουν αρκετές «πίστες» να ξεπεράσουν χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό τους.

Από τους Sentinels, τον Mister Sinister, το μένος των κανονικών ανθρώπων αλλά και τον Magneto ο οποίος έρχεται να αναλάβει τη διαχείριση του σχολείου επικαλούμενος την διαθήκη του Charles Xavier.

 

 

Θεωρείτε πως έχουμε μεγαλώσει πολύ για να την δούμε; Για κανέναν λόγο. Μια σειρά που ήρθε για να μας θυμίσει πόσο ωραία περνούσαμε μικροί, αλλά και για να μάθει η επόμενη γενιά πόσο ριγμένη πρέπει να αισθάνεται που δεν πρόλαβε τα 90’s.

Το Marvel Animation’s X-Men ’97 θα αρχίσει να stremάρει από τις 20 Μαρτίου στο Disney Plus.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved