Η εμβληματική σκηνή των Tom Cruise και Kelly McGillis γυρίστηκε καταλάθος

Είναι ίσως η κορυφαία σκηνή στο Top Gun. 

To να ξεχάσει ο Τομ Κρουζ τα λόγια του δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες, καταλαβαίνουμε το γιατί.  Ωστόσο, ήταν το καλοκαίρι του 1986, όταν το Top Gun του Tony Scott ανέβηκε στους κινηματογράφους για να γίνει ένα κλασικό blockbuster που καθόρισε εκείνη την εποχή, αλλά και την εποχή μετά από αυτήν.

Σε άλλα νέα ο Tom Cruise δεν γνώριζε πως το ίντερνετ έχει πορνό

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας συνομήλικος ή πρώην συνάδελφος που να έχει πει κακή λέξη για αυτό τον άντρα, είτε παίζει δραματικές σκηνές, είτε «πέφτει» από μεγάλα ύψη, είτε επιδίδεται στην αγάπη του να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί.  Ωστόσο, κάποτε ξέχασε εντελώς τα λόγια του.  Όντας αυτός ο Κρουζ, φυσικά, μετέτρεψε αμέσως το αρνητικό σε θετικό αυτοσχεδιάζοντας μια από τις πολλές αξέχαστες στιγμές του Top Gun.

 

O Tom Cruise κάνει ελεύθερη πτώση για όσους είδαν το Top Gun: Maverick

Όταν ο Pete «Maverick» Mitchell και η Charlie Blackwood της Kelly McGillis στέκονται στο κατώφλι για να εκφράσουν τον πόθο τους ο ένας για τον άλλον, το μυαλό του Κρουζ είχε «αδειάσει» και έτσι αποφάσισε ότι αντί να παραδεχτεί την γκάφα του και να ζητήσει μια άλλη μια λήψη για τον διάλογο, αυτοσχεδίασε.

Κατά ειρωνικό τρόπο, είπε περισσότερα από ότι θα μπορούσε να πει ένας μακρόσυρτος μονόλογος με εκείνη τη στιγμή να αλλάζει το σκηνικό από αντιπάλους σε εραστές. Ωστόοσο, ζητήθηκε να προστεθεί μια σκηνή σεξ στις επαναλήψεις για να δώσει λίγο περισσότερο ένταση στο Top Gun. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved