Deadpool 3 Teaser: Είδαμε λίγα, καταλαβαίνοντας πολλά

Από τον τίτλο της ταινίας φαίνεται πως έχει έρθει η εξιλέωση του MCU.

Αγωνία τέλος για το τρέιλερ που όλοι περιμέναμε και ξέραμε ότι θα κυκλοφορήσει στο απόλυτο μάρκετινγκ event, δηλαδή κατά τη διάρκεια του Super Bowl 58. Το teaser του Deadpool 3 μπορεί να μας άφησε με την αγωνία -καθώς δεν είδαμε σχεδόν αναφορικά με τα cameos που λέγεται ότι θα έχει – τουλάχιστον αυτό που καταλάβαμε με κάθε τρόπο είναι ότι πρόκειται για μια ταινία-εξιλέωση για το MCU. Και δεν είναι δικό μας συμπέρασμα, το φωνάζει ο ίδιος ο Ryan Reynolds με κάθε τρόπο.

Εμείς για αυτό ξενυχτήσαμε όχι για τον αγώνα του Super Bowl.

Η ταινία μάλιστα θα λέγεται Deadpool & Wolverine, παρότι στο teaser δεν είδαμε σχεδόν καθόλου Hugh Jackman. Σχεδόν…

 

deadpool3

 

TVA meet Deadpool

Για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, τα πάντα ξεκινάνε από εκεί που τα άφησε το Deadpool 2, όπου κατά τη διάρκεια μιας σύναξης του Wade Wilson με τους φίλους και συγγενείς, σκάει μύτη από το πουθενά η αγαπημένη μας TVA και τον μεταφέρει στα γραφεία της.

Εκεί συναντάει έναν υψηλόβαθμο πράκτορα ονόματι Paradox (ο Matthew McFadyen από το Succession) ο οποίος του δίνει την ευκαιρία να κάνει ότι δεν έκανε εδώ και δύο φιλμ: Να γίνει ήρωας. Όχι μόνο της δικής του ιστορίας, αλλά γενικότερα του MCU. Εκεί ο Wade αυτοφαπτίζεται ως Μεσσίας της Marvel (σ.σ. Marvel Jesus) και ξεκινάει την νέα… ασόβαρη περιπέτειά του.

 

Άλλη μια φορά που ο τρολ-Ryan Reynolds ξεπέρασε τον εαυτό του

Και κάποια στιγμή πέφτει και πάνω στον τύπο για τον οποίο περιμένουμε περισσότερο από όλους την ταινία, δηλαδή τον Hugh Jackman. Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να τον δούμε, όπως θέλουμε.  

 

 

Το Deadpool & Wolverine θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2024 και θα αποτελέσει ταυτόχρονα την πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και την μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved