6 αμφισβητούμενες φάσεις από το ντέρμπι του Survivor που δεν είδε ο Βαρούχας

Τις βρήκαμε, τις είδε και παίρνει επιτέλους θέση.

Η αλήθεια είναι πως ο χθεσινός αγώνας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αντάμειψε τα περίπου 11 εκατομμύρια Ελλήνων που στήθηκαν μπροστά από τις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους. Το δέλεαρ ήταν μεγάλο, καθώς ένα ξεροκόμματο με σουσάμι πέρα από τη λαιμαργία των παικτών είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την περηφάνια των οπαδών των 2 ομάδων. 

Στην Ελλάδα ζούμε όμως και πολλές φορές τα εξωαγωνιστικά συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ίδιο το παιχνίδι.

Το ζήσαμε πρωινιάτικα με τις δηλώσεις Βαρούχα, ο οποίος βγήκε για να καυτηριάσει τη στάση του διαιτητή στην επίμαχη φάση με την αγκωνιά του Χούτου στον Βασάλο.

 

Με μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, διαπιστώσαμε πως ο γνωστός κριτικός διαιτησίας εστίασε μονάχα σε μία φάση αφήνοντας στην απ' έξω πολλές άλλες αμφισβητούμενες που μονάχα ως ανθρώπινα λάθη δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με τον κύριο Παναγιώτη Βαρούχα και του δείξαμε μια σειρά από φαλτσοσφυρίγματα. Αφού αρχικά κατάπιε τη γλώσσα του, τελικά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στα αυτονόητα που είδε χθες όλη η Ελλάδα.

Ο λόγος στον κύριο Βαρούχα

Εδώ βλέπουμε τον Μπο να παίζει από την αρχή του αγώνα με τη φανέλα έξω από το σορτσάκι. Έχουμε πει πολλές φορές πως η εικόνα των παικτών δεν οφείλει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια. Κίτρινη κάρτα, λοιπόν, από τον διαιτητή Τανιμανίδη του συνδέσμου Θεσσαλονίκης που ποτέ δεν δόθηκε. 

mnD7Qv

 

Σε αυτήν τη φάση ο επόπτης γραμμής θα έπρεπε από την αρχή να υποδείξει στον Τανιμανίδη ότι η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Αντ' αυτού, από το πλάνο του σκηνοθέτη βλέπουμε πως απουσιάζει και το πιο πιθανόν είναι να κάνει μακροβούτια στην παρακείμενη παραλία. Δεν είναι αυτή η διαιτησία που θέλουμε κι αυτό είναι ξεκάθαρο.ezgif.com optimize

 

Εδώ έχουμε μια πολύ δύσκολη φάση. Οι παίκτριες πέφτουν με μανία πάνω στην μπάλα με σκοπό... Βασικά δεν έχουν κανέναν σκοπό. Απλά στέκονται από πάνω της και την κοπανάνε μέχρι να ξεφουσκώσει. Ο διαιτητής Τανιμανίδης θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι σε αυτήν τη φάση και να πάρει αγκαλιά την μπάλα για να την παρηγορήσει. Προτίμησε όμως να κάνει τα στραβά μάτια και γι' αυτήν του την απόφαση θα κριθεί.

women3

 

Ότι και να πούμε γι' αυτή τη φάση θα είναι λίγο. Όλη η Ελλάδα είδε το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του παίχτη του Μαχητικού πάνω στον Στέλιο Χανταμπάκη, μονάχα ο Τανιμανίδης δεν πήρε χαμπάρι. Όχι κύριε Μπέκο, δεν θέλω θα σταθώ καθόλου στο σεξουαλικό backround που κρύβει η κίνηση του Βασάλου. 

piso

 

Ο Κανονισμός είναι ξεκάθαρος: «Από σπόντα δεν μετράει». Εδώ, όμως, ο διαιτητής κλείνει τα μάτια μπροστά στην παράβαση Χούτου ο οποίος χρησιμοποιεί με αντικανονικό τρόπο τον ξύλινο τοίχο για να κερδίσει πλεονέκτημα απέναντι στον Κινέζο χαφ του Μαχητικού FC.

3 5hRS

 

Μπορεί να κατάγεται από μία χώρα που ξοδεύει 15 εκατομμύρια για να πάρει τον Ιντέγιε, αυτό όμως δεν δικαιολογεί την κίνηση του Τσανγκ να προστατεύσει το επίμαχό του σημείο την ίδια στιγμή που έχει γυρίσει την πλάτη του στον Χούτο. Δηλαδή, έλεος. Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψουν αυτά τα φαινόμενα από τα ελληνικά γήπεδα. 

toixos 

 

Και για να κλείσουμε, κύριε Μπέκο. Δεν ήταν όλα μαύρα στη χθεσινή αναμέτρηση. Δείτε εδώ την fair play κίνηση του Μπο ο οποίος αν και αρχικά τραβάει τη φανέλα του Τσανγκ, στη συνέχεια σπεύδει να τον αγκαλιάσειι. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί: Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για λίγο σουσάμι. Το Survivor είναι το ωραιότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. 

yuiop

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved