5 νέα αγωνίσματα για να κερδίσει επιτέλους ο Bo στο Survivor

Η ασυλία και το φαΐ του ράπερ δεν περνάει από πισίνες και κινούμενες εξέδρες.

Το Bo τον αγαπάμε (όχι όπως τη Λάουρα Νάργες ή την Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αποχώρησε νωρίς). Γιατί είναι κουλ, δεν γκρινιάζει, δεν μανουριάζει, δεν το παίζει αρχηγός και ιστορία. Και θα μπορούσε άνετα να τα κάνει όλα αυτά, διότι,  μπορεί εσύ να μην το θυμάσαι,  αλλά ο Bo ήταν αυτός που έβγαλε τον Stan στην αλητεία. Δεν το θυμάσαι ε; Για δες εδώ:

Και ο Bo είναι τόσο άνετος, που όχι μόνο δεν τον κάνει θέμα, όχι μόνο δεν κάθεται αναπαυτικά πάνω σε φύλλα φοίνικα και δεν απαιτεί να του φιλούν να πόδια και να του κάνουν αέρα και να του σερβίρουν εκλεκτά εδέσματα,αλλά φέρεται σε όλους με το «σεις και με το σας».

Θέλουν τα κορίτσια του survivor μια γενναιόδωρη αγκαλιά; Ο Bo θα τη δώσει. Θέλουν να ακουμπήσουν ζουλήξουν/ζουμπήξουν κάποιον; Ο Bο θα τα υπομείνει όλα αυτά στωϊκά, παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ράπερ και όχι λούτρινο αρκουδάκι. Θέλει ο Σπαλιάρας να κάνει την ανάγκη του λίγα μέτρα μακριά από την καλύβα; «Βούδας» ο Bo ενώ κάθε άλλος στη θέση του θα έριχνε καντήλια.

Πάνω απ’ όλα είναι τίμιος. Υπολείπεται σε φυσική κατάσταση από τους άλλους, αλλά δίνει τα πάντα στα αγωνίσματα. Και έχει πελατιάσει και δύο φορές τον Πάνο Αργιανίδη (ντάξ, αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά πάντα μας γεμίζει με χαρά), ενώ το στυλ του είναι απαράμιλλο.

giphy bo

Ο Bo ζορίζεται λίγο στα τρεξίματα, αλλά ο άνθρωπος είναι φεράρι και την έχουν να πηγαίνει με δευτέρα. Ποιες πισίνες, ποιες κινούμενες εξέδρες και ποιο «κάστρο του Τακέσι»; Ο Bo θέλει δική του πίστα για να τρέξει. Και εμείς σκεφτήκαμε πέντε παιχνίδιαστα οποία ο Bo θα τους γλένταγε όλους και κάτι Μάριους και κάτι Χανταμπάκηδες και κάτι Αγγελόπουλους δεν θα τους ήξερε κανείς.

1. Beer pong

Ο Bo είναι σαν τη μουσική του: λειτουργεί όταν υπάρχει αλκοόλ τριγύρω, διαφορετικά δεν τσουλάει. Και ο Bo ξέρει και από τα ταπεινά μεταμεσονύχτια αράγματα με μπύρες σε σκαλιά ή στο σπίτι του κολλητού, αλλά και από τις Belvedere που πηγαινοέρχονται στις μεγάλες πίστες. Εξάλλου στόχο έχει και μας το έχει αποδείξει. Κοίτα χάρη (μετά το 2:14)

2. Freestyle

Ναι, δεν είναι ακριβώς αγώνισμα, αλλά είναι δοκιμασία βαρβάτη. Για προφανείς λόγους ακόμα και αν έπαιζε μόνος εναντίον όλων, ο Bo θα τους έπαιρνε με τις ρίμες τους παραμάζωμα. Και δεν πιστεύετε εμένα, άπιστοι, μυρωθείτε από το ραπ του:

Πιάσε το νόημα και μη μπεδεύεσαι

Ή δεν πιστεύεις και όλο μπερδεύεσαι

Να μου θυμάσαι όλα όσα σου λέω

Σήμερα είμαι ανεβασμένος μα αύριο καταρρέω

Μπερδεύτηκες;

3. Τυφλόμυγα

Όχι, αν  σου βαστάει πήγαινε πίσω από τον Βο και ρίξε του σφαλιάρα και μετά κούνα το δαχτυλάκι σου αθώα. Όπως είχε πει και Δημήτρης Χατζηγεωργίου όταν ο Σχορτσιανίτης κυνηγούσε τον Κρίστιτς στο θρυλικό καυγά του Ακρόπολις, θα έχεις κακό τέλος. Και αν είσαι τόσο γενναίος, γύρισε εσύ την πλάτη σου, με το ενδεχόμενο να σε χαϊδέψει το απαλό χεράκι του Βο. Τι κο-κο-κο τώρα. Έτσι θα γλεντούσε ράπερ και θα σε άφηνε νηστικό μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

4. Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί

Ναι, τύχη θα πεις και θα έχεις δίκιο. Όμως μην ξεχνάς ότι ο Bο είναι ράπερ και σαν ράπερ την έχει μια άνεση με τα χέρια. Η κίνηση του έχει flow σαν τις ρίμες του ένα πράμα. Σε μαγνητίζει και μπορεί για πλάκα να κερδίσει. Δες εδώ. Θαύμασέ τον, χειροκρότα τον.

ezgif 2 56581a07bf

 

5. Βελάκια

Τους έχει δει τους παγκόσμιους πρωταθλητές στα βελάκια; Είναι πιο αγύμναστοι από τον Bo. Βλέπουν καλά, θα πεις. Ναι αλλά και ο Bo βλέπει καλά. Έχεις δει πώς κοιτάω τα μπέργκερ; Το έχεις δει. Έτσι και λοκάρει ο Βο τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτόν και το στόχο του.

ezgif 2 53f338eb60

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved