Πέντε «παλτά» χειρότερα και από την Ελισάβετ Δοβλιατίδου του Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης δεν θα χαράμιζε ούτε μισή μηχανορραφία για χάρη τους.

Η ομάδα των Μαχητών στο Survivor ζορίζεται τώρα τελευταία. Έχουν να φάνε τρεις-τέσσερις μέρες. Χτες έχασαν την τυρόπιτα με την φέτα τη βαρελίσια την πιπεράτη που είπε και ο Τανιμανίδης. Έχει φτάσει το στομάχι τους στην πλάτη και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν έχουν ήδη σκεφτεί να πουλήσουν κάποιο όργανο για δύο ψίχουλα μηλόπιτας Στεργίου ή για μια μισομουχλιασμένη φρυγανιά με μια σταγόνα μέλι.

Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα; Ναι θα μπορούσαν; Μήπως δεν τα δίνουν όλα στα αγωνίσματα; Τα δίνουν και με το παραπάνω. Όλοι; Έλα δεν σε ακούω, πάτα το μηδέν. ΌΛΟΙ; Ναι, τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Γιατί υπάρχουν οι μαχητές και υπάρχει και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ή αλλιώς Ελισάβετ η Ψηλή. Στο λέω γιατί ίσως να μην την έχεις πάρει χαμπάρι. Δεν την βλέπεις, δεν την ακούς, δεν μιλάει με κανένα, δεν παίρνει μέρος στα αγωνίσματα.

Είναι ήδη ο πρώτος «αστικός μύθος» του παιχνιδιού. Σε τρεις μήνες, οι εναπομείναντες παίκτες θα αναρωτιούνται αν όντως υπήρξε ή αν ήταν νύμφη του τροπικού δάσους που τη φαντάστηκαν τις νύχτες που έτρωγαν μη γινωμένες καρύδες.

Αντικειμενικά, είναι ωραίο να έχεις την Ελισάβετ την παρέα σου σε ένα νησί. Αρκεί να είστε σε πεντάστερο. Στην προεδρική σουίτα. Με τρεις μπάτλερ. Και ιδιωτική παραλία.

Αν είσαι όμως σε νησί και παίζεις Survivor υπάρχει θέμα. Τι να κάνουμε όμως; Πάντα στις ομάδες υπήρχαν τα «παλτά». Και η Ελισάβετ είναι παλτό. Δεν είναι όμως το μεγαλύτερο που έχουν δει τα μάτια μας, να είμαστε δίκαιοι. Και επειδή εδώ μιλάμε με αποδείξεις, σου παρουσιάσουμε πέντε καταστάσεις και πρόσωπα μεγαλύτερα «παλτά» Ελισάβετ.

1. Τζαμάρ Ιρισμέτοφ

«Διαμάντι» από του Ουζμπεκιστάν, που έφτασε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το Γενάρη του ‘98 με συστάσεις σκόρερ ολκής. Δεν το είδαμε ποτέ και θεωρήσαμε ότι τα τεφτέρια των Ουζμπέκων ήταν λάθος. Οι ρεπόρτερ της εποχής είχαν τη χαρά να καταγράψουν στα κατάστιχά τους την μνημειώδη συμμετοχή του για 22 ολόκληρα λεπτά, σε ένα ματς κόντρα στον ΌΦΗ. Επιστρέφοντας, ωστόσο, το ίδιο καλοκαίρι στο Ουζμπεκιστάν ξαναβρήκε τη χαμένη του επαφή με τα δίχτυα και έκλεισε την καριέρα του έχοντας σκοράρει συνολικά 240 γκολ σε 441 παιχνίδια.

Είναι περισσότερο παλτό γιατί: Η συμμετοχή της Ελισάβετ στο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη από τα 22 λεπτά του Τζαμάρ.

irismetov b

2. Έρβιν Λέμενς

Ο «τερματοφύλακας» που αγωνιζόταν λίγο χειρότερα από εκείνο το συμμαθητή σου που τον βάζατε τέρμα επειδή δεν υπήρχε κανείς άλλος να παίξει εκεί. Ο «ποδοσφαιριστής» που, ενώ στο ίδιο ρόστερ βρισκόταν παλτό του μεγέθους του Μπαμπαγκίντα, κατάφερε άκοπα και δίχως να ιδρώσει να κερδίσει τον τίτλο της πιο αποτυχημένης μεταγραφής. Η «ιδέα» που κατέβηκε με παντόφλα διαχαλωτή στη φιέστα πρωταθλήματος.

Είναι περισσότερο παλτό γιατί: Ο Έρβιν έδινε την εντύπωσε ότι ξέμεινε στην χώρα μας επειδή γνώρισε σε κάμπινγκ Ελληνίδα, την ερωτεύτηκε παράφορα και έψαξε να βρει μια δουλειά του ποδαριού για να μην γυρίσει πίσω στο Βέλγιο. Από την άλλη η Ελισάβετ είναι μοντέλο -δεν κοροϊδεύει.

lemmens4

3. Λίντσεϊ Λόχαν

Μας συστήθηκε αφήνοντας πολλές υποσχέσεις, γρήγορα μετατράπηκε στο μπερδεμένο κορίτσι που θες να φέρεις στον ίσιο δρόμο και πλέον είναι «τσεκαδόρισσα» πολυτελείας στο Γκάζι. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, έκανε και ένα εξώφυλλο στο Playboy επηρεασμένο από το θρυλικό «κόκκινο» εξώφυλλο της Μέρλιν. Ό,τι να ΄ναι…

Είναι περισσότερο παλτό γιατί: Έκανε ντεμπούτο στό Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα παίζει τοπικό, λίγο πιο πάνω από του Ρουφ.

Lindsay Lohan

4. Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών

Έχουμε δει βραχύβια κόμματα. Έχουμε δει κόμματα να μην έχουν προλάβει να κατέβουν σε εκλογές, αλλά μέχρι τη διάλυσή τους να έχουν κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό που δεν είχαμε δει ήταν πολιτική κίνηση με μεγάλες φιλοδοξίες και αρχηγό από την κεντρική πολιτική σκηνή να μην παίρνει μέρος ούτε σε μία εκλογική αναμέτρηση. Θέλετε κι άλλο;

Είναι περισσότερο παλτό γιατί: Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε το λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου κόμματος, του Μπαλοτέλι των πολιτικών κομμάτων.

kinima eleutherwn politwn

5. Το Crash

Αφού είμαστε στον απόηχο τον Όσκαρ, ας θυμηθούμε το μεγαλύτερο οσκαρικό παλτό των τελευταίων 20 χρόνων. Μια απλοϊκή ιστορία γεμάτη εύκολο διδακτισμό κερδίζει από το πουθενά το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Ο Πολ Χάγγις μάς έχει χαρίσει εξαιρετικές δουλειές ως σεναριογράφος σε πολλές ταινίες του Κλιντ Ίστγουντ, αλλά εδώ, σόρι,  έπαιξε παράγκα.

Είναι περισσότερο παλτό γιατί: Ταινία του 2005 και ήδη από το 2006 δεν τη θυμόταν κανείς. Ούτε ο Χάγγις.

DI Crash 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved