Συγγνώμη ρε κορίτσια, αλλά τι έxετε πάθει όλες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor;

Βάλαμε μια συντάκτρια να μας εξηγήσει και τη βομβαρδίσαμε με αντεπιχειρήματα.

Γιατί όλες οι γυναίκες «λιώνουν» στη θέα του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Ένας αναστεναγμός βαθύς ακούστηκε ένα πρωί στο γραφείο. Ήταν η Γωγώ η Φούντα που έβλεπε ένα βίντεο με μια ακόμα νίκη, την 1.787η μάλλον, του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor.  «Τι έγινε, Γωγώ»; Ρωτήσαμε. Και μας τα είπε όλα. Ότι τα κορίτσια, λέει, δεν ουρλιάζουν για τον Σπαλιάρα και το Χανταμπάκη. Ένα είναι το αγόρι που τις έχει κερδίσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος που έδιωξαν οι Μαχητές και αποδείχθηκε το διαμαντάκι των Διασήμων.

Επειδή όμως οι survivor-λόγοι του Ratpack έχουν διαφορετική άποψη, είπαμε να το πάμε διαλεκτικά. Επιχείρημα υπέρ Αγγελόπουλου η Γωγώ, αντεπιχείρημα το Ratpack. Διότι, σε λίγο θα πιστέψουμε ότι αν δεν είσαι δύο μέτρα, δυνατός, γυμνασμένος και δεν κάνεις ψαροντούφεκο, μάλλον πρέπει να πας για απόσυρση.

1. Εν αρχή ην η εξωτερική εμφάνιση

Γωγώ: Ξεκινώ το μέτρημα γιατί θα τα ξεχάσω: Six pack εντυπωσιακότατο, από αυτά που θες να στα τυλίξουν στο σπίτι για να παίξεις τρίλιζα.  Δικέφαλοι  για Oscar. Συνεχίζω,  χαμόγελο που σκοτώνει και 2 μελαγχολικά ματάκια που σε κάνουν να θέλεις να τον πάρεις αγκαλιά.  Και εκτός από αυτά, είναι εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι, το σώμα του βρέχεται από τα θαλασσινό νερό, και στο σώμα του έχουν μείνει σημάδια από αλάτι. Δεν τα λες και μη σέξι όλα αυτά.

Ratpack: Εντάξει, μιλάμε, δηλαδή, για τον τυπικό ανδρικό μέσο όρο. Από αυτούς που συναντάς, ρε παιδί μου, στο μετρό κάθε μέρα ξέρω γω. Εγώ τους βλέπω πάντως. Συνήθως είναι δίπλα-δίπλα, ξέρεις, με κάτι κορίτσια που έχουν πρόσωπο σαν της Σαρλίζ Θέρον, στήθος Μέγκαν Φοξ και πόδια Ζιζέλ.

2. Είναι σεμνός

Γωγώ: Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Θες ταχύτητα; Την έχει.  Θες δύναμη; Έχει και απ’ αυτή. Θες ψυχραιμία και σημάδι; Και από αυτά έχει και μοιράζει τις νίκες σαν στραγάλια. Και ξέρεις και τι άλλο έχει; Ταπεινότητα. Δεν το κάνει όλο αυτό. Σεβαστικό παιδί ο Γιώργος.

Ratpack: Βαριά βαρούν τα σήμαντρα, σημαίνουν και οι καμπάνες.  Ο άνθρωπος που καταβαίνει στα αγωνίσματα λες και είναι ο τελικός στα Παιχνίδια χωρίς Σύνορα και του κάνει ματάκια από απέναντι η Δάφνη Μπόκοτα τελικός στους Ολυμπιακούς και που έχει πάει την έννοια του ανταγωνισμού σε επίπεδα που ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να διανοηθεί, δεν μπορεί να είναι ήρεμη δύναμη. Ο τύπος γκρεμίζει τις μισές κατασκευές κάθε φορά για να αποδείξει ότι κακώς τον έδιωξαν.

3. Για τη γυναίκα γίνεται χαλί

aggelopoulos eurudiki

Γωγώ: Είναι ένας Άντρας Παλαιάς Κοπής, που τη γυναίκα θα την έχει κορώνα στο κεφάλι. Είναι ο άντρας που θα σε πει «μάτια μου» και «καρδιά μου» ακόμα κι αν εσύ του μιλάς άσχημα-πάντα χωρίς λόγο-. Είναι ο άντρας που καρύδα θα του δώσεις και θα στην κάνει bounty.

Ratpack: Προς το παρόν για ένα ψαραντούφεκο πάει, επειδή πεινάει ο ίδιος. Επίσης, μάλλον δεν ψάχνεις, Γωγώ, για άνδρα παλιάς κοπής, αλλά για μαλάκα (ή για τον Πετρετζίκη).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved