Όσα έμαθα από την πρεμιέρα του Survivor

Στον Άγιο Δομίνικο συμβαίνουν πραγματάκια.

1. Καβγάς ανάμεσα σε Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μαριάνα Καλλέργη από το πρώτο επεισόδιο; Η σωστή παραγωγή θα είχε στήσει σε χρόνο dt το ρινγκ με τη λάσπη και θα είχε ανοίξει live betting. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

2. Αφού έφεραν τον Κινέζο γιατί ξέχασαν τον Ζακ Γαλυφιανάκη και τον Μπράντλεϊ Κούπερ; Ή έστω τη μαϊμού;

3. Ήταν η αρχή, κατανοητό να μην πέσουν οι παίκτες στις βαριές δοκιμασίες. Αλλά αφού ο στίβος μάχης θύμιζε «Wipe out» και «Παιχνιδιών χωρίς σύνορα», γιατί δεν έκαναν μια guest εμφάνιση η Δάφνη Μπόκοτα και ο Κώστας Σγόντζος;

4. Λογικό να είναι τρακαρισμένος ο Τανιμανίδης. Ξαφνικά έχουμε όλοι άποψη λες και έχουμε κάνει από 1.500 ώρες παρουσίασης ο καθένας.

survivor1 thumb large

5. Ένιωσα σαν είχαμε γυρίσει στο 2003. Μετά υπολόγισα ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε. Κατάθλιψη.

6. Πόσο γαμάτο θα ήταν να είχαμε τότε social media και γρήγορες συνδέσεις. Ένα hashtag μόνος του θα ήταν ο κύριος Νίκος (μη μου πεις ότι δεν θυμάσαι το Νίκο Λαμπρινάκη;) και η Ορθούλα θα έριχνε σε κάθε επεισόδιο το internet.

7. Ο Γιώργος Χρανιώτης θα φτάσει ψηλά. Έμπειρος στο ελεύθερο κάμπινγκ θα βρει την καβάτζα θα ξεχαστεί εκεί και θα εμφανιστεί ξαφνικά στον τελικό, ενώ πίστευαν όλοι ότι είχε πάρει τον Αγιοδομινικανό «Σκοπελίτη» για να κάνει island hopping.

8. Λείπει o ζωντανός σχολιασμός, όπως συνέβαινε στα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του Voice. Δεν γίνεται να μην έχεις κάποια διάδραση με αυτό που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασης. Είναι εύκολο τεχνικά να γίνει, το περιμένουμε.

9. Επίσης, το να είσαι vegetarian είναι «άσσος στο μανίκι». Αν έχεις μάθεις στο κινόα, οι πατάτες είναι σαν να κάνεις Τσικνοπέμπτη.

10. Η καρύδα ποτέ δεν είναι τόσο κοντά όσο νομίζεις. Παροιμία ιθαγενών. Σκεφτείτε τη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved