Ratpack Hotness Contest: Μία και σήμερα έμεινε και εσύ ακόμα να πάρεις μέρος;

Βιάσου αν θες να δεις από κοντά τα 12 πιο καυτά κορίτσια του διαγωνισμού που θα τα αναδείξεις εσύ.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Μία και σήμερα έμεινε για να ολοκληρωθεί το Ratpack Hotness Contest και σήμερα, Κυριακή, που είσαι κάπως πιο χαλαρός έχεις την ευκαιρία να μπεις, να θαυμάσεις και να ψηφίσεις ανάμεσα στις 179 υποψήφιες.

Φυσικά, μην ξεχάσεις να σχολιάσεις σε αυτό το ποστ ή σε οποιοδήποτε ποστ αφορά το διαγωνισμό και έτσι να μπεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα vip πάσο και να έρθεις μαζί μας στη φωτογράφιση με τις 12 πρώτες σε ψήφους υποψήφιες. Μια φωτογράφιση που θα γίνει αποκλειστικά για το Ratpack και θα θυμίζει τις παλιές καλές μέρες των ανδρικών περιοδικών.

Αν για κάποιο λόγο δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζει, τότε σου λέμε κακώς. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να σε μαλώσουμε. Στο Ratpack Hotness Contest κατεβαίνουν κορίτσια από κάθε γωνιά της Γης.

Θες Βαλκάνια; Έχουμε. Θες Ρωσία; Έχουμε. Θες Λατινική Αμερική; Και από αυτή έχουμε; Θες κάτι πιο σκανδιναβικό; Δεν σου χαλάμε χατήρι εμείς. Θες ξανθές; Θες μελαχρινές; Και από αυτές έχουμε; Θες κορίτσια από τις ΗΠΑ. Εδώ είμαστε. Θες από την Τουρκία; Θα βρεις.

Ξεχωριστή θέση, φυσικά, στην καρδιά σου και στην καρδιά μας, τα δικά μας κορίτσια, οι υπέροχες Ελληνίδες, που μπορεί να είναι μειοψηφία, αλλά παίζουν πολύ ψηλά.

Για να μην τα πολυλογούμε δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος. Και πώς να μείνεις, από τη στιγμή που είναι στο χέρι να αναδείξεις τις γυναίκες που αρέσουν σε σένα.

Βιάσου, λοιπόν, μία και σήμερα έμεινε! Μπες στη σελίδα του διαγωνισμόυ και ψήφισε Μην πεις, δεν ήξερα, δεν πρόλαβα. Δεν θα σε πιστέψει κανείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved