Instagram Μετά την Ανδριάνα Παναγιώτου, το χάος

Το μεγάλο λάθος αποκαταστάθηκε και το παιχνίδι έγινε και πάλι ενδιαφέρον.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να παρακολουθήσεις το My Style Rocks; Αν με ρωτούσες πριν λίγο διάστημα, η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρα αρνητική. Μέχρι το βλέμμα να πέσει φευγαλέα στην Ανδριάνα Παναγιώτου και να αλλάξει ολόκληρη η κοσμοθεωρία. Υπερβολή; Βάλε καφέ να στα πούμε και θα μας καταλάβεις. Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ίντριγκα και αδιάφορες παρουσίες, η Ανδριάνα έκανε τη διαφορά. Ήταν εκείνη που δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, ήταν ο εαυτός της και πίστεψέ με, δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο που είναι πραγματικά ο εαυτός του. Η προσωπικότητά μας είναι σαν ένα διαμάντι στη λάσπη. Όπως ακριβώς η Ανδριάνα σε αυτό το παιχνίδι που ήταν γεμάτο λυκοσυμμαχίες.

 

 

Η 28χρονη (σχεδόν έχει γενέθλια το Μεγάλο Σάββατο, μην ξεχάσεις να της ευχηθείς) αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά επέστρεψε. Μάλλον στην παραγωγή κατάλαβαν το λάθος και είπαν να διορθώσουν την κατάσταση. Ταύρος στο ζώδιο, πάντα θεωρούσα πως είναι αδιάφορα τα ταυράκια αλλά πλέον αναθεωρώ, η Ανδριάνα σπούδασε στο Πάντειο Κοινωνική Ανθρωπολογία και μετά δημοσιογραφία. Με μπαμπά από την Κύπρο και μαμά από την Αθήνα, έχει αυτόν τον συνδυασμό που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. 

 

 

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία μέχρι να μπει στο παιχνίδι. Δηλώνει ελεύθερη (μην πάρεις θάρρος και στείλεις στο Instagram) και σκοπεύει στο μέλλον να δημιουργήσει οικογένεια. Το μεγάλο όνειρό της είναι να αποκτήσει τη δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο ή podcast ενώ στον ελεύθερό της χρόνο βλέπει Youtube, βγαίνει με φίλες ενώ πολλές στιγμές της αρέσει απλώς να κάθεται σπίτι και να μην κάνει τίποτα. Δικός μας άνθρωπος. 

 

 

Ανδριάνα το My Style Rocks δε σου αξίζει. Πρέπει να της δώσουμε μια εκπομπή; Από εμάς είναι “ναι”.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved