Ratpack Hotness Contest: Η Elif Aksu θέλει την ψήφο σου

Και αν είσαι τυχερός, θα την δεις από κοντά.

Παρασκευή σήμερα, θα ξεκουραστείς, θα βγεις, έχει ένας Σαββατοκύριακο μπροστά σου να το περάσεις όπως θέλεις. Ναι, σε ακούω ήδη έχεις σκάσει από τα γέλια, αφού για ένα ακόμα ΣΚ θα έχεις διάβασμα -υποτίθεται- για την εξεταστική.

Είτε το πτυχίο είναι κοντά είτε μακριά, εμείς δεν θέλουμε να σε αποσπάσουμε από το δρόμο της μελέτης. Το μόνο που σου ζητάμε είναι να μπεις στη σελίδα του Ratpack Hotness Contest και  να ψηφίσεις τις αγαπημένες σου γυναίκες ανάμεσα σε 179 υποψήφιες –είναι πολλά τα κορμιά Άρη.

Και φυσικά η συμμετοχή σου δεν θα γίνει με το αζημίωτο. Αν σχολιάσεις σε αυτό ή σε οποιοδήποτε ποστ του διαγωνισμού, συμμετέχεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις το ένα πολύτιμο pass για τη φωτογράφιση των δώδεκα πρώτων κοριτσιών.

Πολλά είναι ρευστά ως προς την τελική κατάταξη και μένουν μόλις τρεις μέρες για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός. Αλλά τα νέα που σου έχουμε είναι πολύ ευχάριστα, δεν θα γινόταν αλλιώς εξάλλου με τέτοιες συμμετέχουσες.

Η Αυστροτουρκάλα Elif Aksu έχει κάψει τις καρδιές σας και με λίγη ακόμα στήριξη θα βρεθεί στην τελική δωδεκάδα. Μεταξύ μας, αξίζει και με το παραπάνω και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις την «καρδούλα» σου στην υποψηφιότητά της.

Ποιος ξέρει; Σε μια περίοδο που οι σχέσεις μας με τη γείτονα είναι παραπάνω από τεταμένες, μπορεί η Elif να ρίξει γέφυρες φιλίας. Εμείς πάντα θα επικροτούμε τέτοιες ενέργειες.

Μην ξεχνάς, ο διαγωνισμός Ratpack Hotness Contest έχει διάρκεια μέχρι της 6/2. Για να συμμετάσχεις στην κλήρωση και να είσαι ο τυχερός που θα έρθει μαζί μας παρεούλα στη φωτογράφιση δεν έχεις παρά να αφήσεις το σχόλιο σου εδώ ή σε οποιοδήποτε ποστ σχετικό με το διαγωνισμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved