associated press Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio ετοιμάζουν ακόμα μία ταινία μαζί

Η έκτη ταινία του τρομερού διδύμου είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες, αλλά ήδη ετοιμάζουν την έβδομη.

Το Killers of the Flower Moon αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με την απεργία που έχει παγώσει το Hollywood, αλλά ο ακούραστος Marty έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ταινία του, πάντα με τον Leo στο πλάι του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μήπως είσαι Leosexual και δεν το ξέρεις;

Για ακόμα μία φορά τη μαγιά του σεναρίου δίνει ένα βιβλίο του David Grann, το The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder. Το βιβλίο αναφέρει πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1740 και περιγράφει τις περιπέτειες 30 αποστεωμένων αντρών που πιάνουν στεριά σε μια ακτή της Βραζιλίας. 

 

 

Οι άντρες αυτοί είναι το πλήρωμα ενός βρετανικού πλοίου που προσέκρουσε σε ένα νησί της Παταγονίας μετά από καταδίωξη από ένα ισπανικό πλοίο και αφηγούνται μια ιστορία επιβίωσης και κακουχιών που τους έκανε ήρωες παρά τη θέλησή τους.

Η πλοκή παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή όταν 6 μήνες μετά ένα πλεούμενο σε ακόμα χειρότερη κατάσταση φτάνει στις ακτές της Χιλής με τρεις ναύτες και τότε αρχίζουν οι αλληλοκατηγορίες για ανταρσία και προδοσία. Τότε το βρετανικό ναυαρχείο διεξάγει δίκη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, μια αλήθεια που δεν αφορά μόνο την επιβίωση κάποιων αντρών σε αντίξοες συνθήκες, αλλά κυρίως το πώς αυτές οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν την φύση του ανθρώπου και να διαστρεβλώσουν τον κώδικα της ηθικής και της τιμής.

Ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες του Martin Scorsese;

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε και το όνομα του σεναριογράφου που θα αναλάβει τη μεταφορά του βιβλίου σε σενάριο, αν και όλοι περιμένουν τον Eric Roth να συμπληρώνει για ακόμα μία φορά τους Scorsese και DiCaprio σε μία συνεργασία. 

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι o Scorsese δεν πτοείται από το ότι έχει φτάσει τα 80 και είναι στην παραγωγική φάση της καριέρας του. Εκτός από μία ταινία που βγαίνει τώρα και αυτή θέλει να ξεκινήσει άμεσα να γυρίζει, έχει άλλες τρεις ταινίες στα διάφορα στάδια παραγωγής, με πιο πολυαναμενόμενη την ταινία για τη ζωή του Jerry Garcia των Grateful Dead με τον Jonah Hill. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved