O Jonah Hill συνεργάζεται ξανά με τον Scorsese για να υποδυθεί ένα θρύλο του Rock n Roll

Υπάρχει κάποιος που να μην μπορεί να τον υποδυθεί αυτός ο φοβερός τύπος;

Έχουν περάσει σχεδόν 9 χρόνια από Wolf of Wall Street όπου ο εμβληματικός Martin Scorsese έβαλε τον Jonah Hill δίπλα στον Leonardo DiCaprio σε έναν από τους καλύτερους υποστηρικτικούς ρόλους που έχουν στηθεί ποτέ. Ως Donnie Azoff ήταν ο partner in crime (στην κυριολεξία) του Jordan Belfort. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για την πάλλευκη οδοντοστοιχία του και τα ακόμα πιο λαμπερά χρυσά Rolex που φλέξαρε καθόλη τη διάρκεια της ταινίας.

 

 

Αυτή τη φορά ο Martin Scorsese δεν θα ασχοληθεί με κάποιον θρύλο του οικονομικού εγκλήματος, αλλά με του Rock n Roll. Η ταινία αφηγείται την πορεία των The Grateful Dead και ο Jonah Hill υποδύεται τον μυθικό Jerry Garcia. Όπως και η προσεχής ταινία του Martin, έτσι και αυτή θα διανεμηθεί στη streaming πλατφόρμα Apple TV μέσω της νέας δικής του εταιρείας παραγωγής Sikelia Productions. 

 

 

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Scott Alexander και Larry Karaszewski, σεναριογράφοι του Big Eyes. Στα καλά νέα της παραγωγής είναι σίγουρα το ότι η Apple έχει εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής των Grateful Dead κι έτσι δεν θα ζήσουμε ξανά τον τραγέλαφο με το περσινό Stardust για τον David Bowie. 

Φαίνεται πως ο Scorsese έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στους Grateful Dead μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με το συγκρότημα. Έχει συμμετάσχει στην παραγωγή για το ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την ιστορία τους με τίτλο “Long Strange Trip”. 

 

 

Οι Grateful Dead σχηματίστηκαν το 1965 στο San Francisco με τον Jerry Garcia, τον οποίο θα υποδυθεί ο Jonah Hill, να ηγείται της μπάντας κατέχοντας τα πόστα του κιθαρίστα, του στιχουργού και φυσικά τα φωνητικά. Ο Garcia πέθανε πρόωρα το 1995 από έμφραγμα και έκτοτε οι Grateful Dead ουσιαστικά διαλύθηκαν. Τα εναπομείναντα μέλη κάνουν από τότε περιστασιακές συναυλίες σε στυλ reunion χωρίς νέα δισκογραφία.

 

 

Για τον Jonah Hill θα είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί κάποιο πραγματικό πρόσωπο μετά το War Dogs και τον ανέλπιστο έμπορο όπλων Efraim Diveroli. Ένα στυλ ρόλων που φαίνεται ότι ταιρίαζει γάντι στον Hill αφού ήταν πραγματικά καλός σε όλες του τις απόπειρες να υποδυθεί πραγματικά πρόσωπα.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, οπότε αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved