Getty Μήπως είσαι «Leosexual» και δεν το γνωρίζεις;

Αν σε ελκύουν γυναίκες μέχρι 25 ετών, τότε έχεις ένα κοινό με τον Leonardo DiCaprio.

Η «κατάρα του 25» θα μπορούσε να συνοδεύει κάθε ερωτική σχέση του Leonardo DiCaprio. Όχι ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει δικαιώματα γι’ αυτό, καθώς δείχνει να έχει «αλλεργία» σε οποιαδήποτε γυναίκα υπερβαίνει το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο. Μάλιστα σύμφωνα με άνθρωπο από το στενό του περιβάλλον, υπάρχει σοβαρός λόγος που ο ίδιος δεν τολμάει να μπλέξει με γυναίκα over 25. «Ο Leo δε θέλει να παντρευτεί, ούτε να κάνει οικογένεια. Δε θέλει λοιπόν να είναι σε σχέση με γυναίκες που θα τον πιέζουν για αυτό ή που θα είναι μαζί του καταπιέζοντας τις ανάγκες και τα θέλω τους. Τη στιγμή που ένα κορίτσι τον συναντά, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τη λήξη της σχέσης του. Όταν εκείνη μεγαλώσει, εκείνος θα φύγει. Μόλις αντιληφθεί ότι δένεται επικίνδυνα μαζί της και πάλι θα φύγει.

Ο Leo έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει μεγαλώσει ή για να παραθέσω την ατάκα από τον χαρακτήρα του Matthew McConaughey στην ταινία Dazed and Confused: “Εγώ γερνάω, αλλά εκείνες παραμένουν στην ίδια ηλικία”».

 

 

Όχι ότι περάσει άσχημα στη ζωή του. Τουλάχιστον αναφορικά με τις γυναίκες που είχε στο πλευρό του. Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε: Naomi Campbell, Kristen Zang, Eva Herzigová, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Nina Agdal, Lorena Rae. Όλες μ’ ένα κοινό. Χώρισαν με τον Χολιγουντιανό star, πριν κλείσουν 25 χρόνια ζωής. Το τι συμβαίνει στο μυαλό και στην καρδούλα του Leonardo, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Ενδεχομένως και ο/η ψυχολόγος του.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν μπορεί να πάει για ένα ποτό με την κοπέλα του

Ωστόσο η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη που ήδη έχει δημιουργηθεί κίνημα. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ένας όρος στο διαδικτυακό λεξικό «Urban Dictionary» είναι αφιερωμένος στα γούστα του. «Leosexual» ονομάζεται, έχει γίνει viral στο Tik Tok και ενδεχομένως να δεις το όνομά σου στη συγκεκριμένη λίστα. Πρόκειται για μία κατηγορία ανδρών που ελκύονται από ενήλικες γυναίκες μέχρι 25 ετών και δεν επιθυμούν να έχουν καμία ερωτική επαφή με γυναίκες που έχουν κλείσει το 26ο έτος της ηλικίας τους

@manug1023 #leonardodicaprio #dating #women ♬ original sound - King M

Ποια είναι η αιτία πίσω από αυτήν την έλξη; Κάποιοι ισχυρίζονται πως αισθάνονται ασφάλεια και αυτοπεποίθηση με το να έχουν στο πλευρό τους μία γυναίκα μέχρι 25 ετών. Είναι ο φόβος της δέσμευσης πως μία γυναίκα μετά τα 25 αρχίζει και έχει άλλα θέλω στη ζωή της. Επιθυμεί να ακολουθήσει νέα μονοπάτια και να δεθεί περισσότερο με τον εκάστοτε σύντροφό της. Οι άνδρες που ανήκουν στην κατηγορία των «Leosexual» θέλουν τον δικό τους χρόνο, τον δικό τους χώρο και να μην ζουν την πίεση μίας σχέσης που ενδεχομένως να ετοιμάζεται ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Περνάνε καλά στο σήμερα, μία γυναίκα μέχρι 25 ετών τούς ανανεώνει και αποτελεί εκείνη τη φρεσκάδα που λείπει από τη ζωή τους.

 

 

Αν αισθάνεσαι ότι ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των «leosexuals» δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Ο Leonardo DiCaprio έδειξε τον δρόμο. Ας τον ακολουθήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved