Τα μόνα ακουστικά που χρειάζεσαι για να απομονωθείς

Με τα ΑΖ80 της Technics, οποιοσδήποτε άλλος θόρυβος απλά εξαφανίζεται. 

Οι tech freaks το ξέρουν. Όσον αφορά τα τεχνολογικά gadgets, η Technics είναι ένα από τα ονόματα που μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα. Και αν μέσα στο χειμώνα ψάχνεσαι για earbuds υπάρχει η ναυαρχίδα που μπορείς να εμπιστευτείς: τα AZ80 Wireless Noise Cancelling Earbuds.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου, noise cancelling άλφα κλάσης και με την προηγμένη τεχνολογία JustMyVoice, οι κλήσεις γίνονται πιο καθαρές και από κρύσταλλο. Το Technics AZ80 διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές -μαύρο και ασημί- επιτρέποντας να συνδέεστε ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές.

 

az802

 

Τα ακουστικά AZ80 της Technics είναι ο ιδανικός τρόπος για να παραμείνεις συγκεντρωμένος στην εργασία σου, όποια και αν είναι αυτή. Με την ισχυρή ακύρωση θορύβου και τον ήχο υψηλής ανάλυσης ποιότητας αναφοράς, μπορείτε να αποκλείσεις όλες τις ενοχλήσεις και να όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης έναν προηγμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου για τη μείωση των εξωτερικών παρεμβολών, ώστε να μπορείτε να ακούτε τις κλήσεις σας καθαρά, ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Το πραγματικό χαρακτηριστικό αυτών των κορυφαίων ακουστικών είναι οι δυνατότητες ακύρωσης θορύβου και η τεχνολογία Dual Hybrid Active Noise Cancelling, που χρησιμοποιεί μικρόφωνα ανάδρασης, καθώς και αναλογική και ψηφιακή επεξεργασία για αδιάκοπη απόδοση ήχου hi-fi.

 

az803

 

Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να διακόπτετε τη μουσική ή τις κλήσεις σας από εξωτερικό θόρυβο όταν κουνάτε ένα ζευγάρι AZ80. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία Natural Ambient Mode που καταγράφει πλήρως τις φωνές και άλλους ήχους του περιβάλλοντος, οδηγώντας σε έναν πιο φυσικό ήχο παρόμοιο με το να μην φοράτε καθόλου ακουστικά.

Καθόλου κακό για 220 ευρώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved