Τα Sony WH-1000XM5 σχεδιάστηκαν για να απομονώσεις κάθε κουραστικό ήχο

Βρήκαμε το επόμενο ζευγάρι ακουστικών που πρέπει να αποκτήσεις.

Η Sony επέλεξε δύο τσιπ ήχου στα ακουστικά της 1000XM5, προσθέτοντας έναν ολοκληρωμένο επεξεργαστή V1 μαζί με το τσιπ επεξεργαστή ακύρωσης θορύβου QN1 HD για να ενισχύσει το μπλοκάρισμα απόσπασης του. Η εταιρεία εξόπλισε το M5 με οκτώ συνολικά μικρόφωνα, διπλασιάζοντας τον αριθμό των μικροφώνων που ανιχνεύουν περισπασμούς. Επιπλέον, υπάρχει ένας αυτόματος βελτιστοποιητής ANC που προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα την καλύτερη απόδοση, ακόμη και με αλλαγές στον τρόπο εφαρμογής των ακουστικών και στο επίπεδο της κραυγής στο περιβάλλον σας. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη διαθέσιμη ρύθμιση ακύρωσης θορύβου όσον αφορά το μπλοκάρισμα καθαρού ήχου — και, χάρη στις τροποποιήσεις της Sony, το M5 είναι καλύτερο στο εύρος συχνοτήτων που περιλαμβάνει ανθρώπινες φωνές.

 

 

Η Sony γεμίζει τα κορυφαία ακουστικά της με χαρακτηριστικά εδώ και χρόνια, ώστε να έχετε πολλές ανέσεις στο 1000XM5 που άλλες εταιρείες δεν προσφέρουν. Πράγματα όπως η αυτόματη παύση με Speak-to-Chat, η λειτουργία γρήγορης προσοχής, η υποστήριξη 360 Reality Audio και η καταπολέμηση της συμπίεσης DSEE Extreme αναβάθμισης ήχου. Υπάρχουν εργαλεία εδώ που είναι διαθέσιμα και σε άλλα ακουστικά της Sony, όπως το Adaptive Sound Control που αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις με βάση τη δραστηριότητα ή την τοποθεσία σας, τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια στις προτιμήσεις σας.

Κάπως έτσι, η Sony βρήκε επίσης έναν τρόπο να βελτιώσει το ήδη μοναδικό προφίλ ήχου του M4, αν και η βελτίωση είναι κυρίως αισθητή μόνο στις πιο λεπτές λεπτομέρειες των τραγουδιών. Υπάρχει μεγαλύτερο βάθος, οπότε όλα ακούγονται πιο καθηλωτικά, αλλά και ο συνολικός ήχος έχει καλύτερη ευκρίνεια. Αυτό φέρνει στα αυτιά σας την υφή μιας ακουστικής κιθάρας ή τις περιπλοκές των ήχων της κιθάρας του Jake White με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα ακουστικά προσφέρουν επίσης άφθονο μπάσο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved