Ξέρουμε πώς θα φτιάξεις το σώμα του Jeremy Allen White

Ο “chef του The Bear” ξέρει πως όλα περνάνε από την κουζίνα. Αλλά θα πρέπει και να ιδρώσεις.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Όταν είδαμε τη φωτογράφιση του Jeremy Allen White για τη νέα συλλογή εσωρούχων της Calvin Klein, αμέσως σκεφτήκαμε πώς θα καταφέρουμε να φτιάξουμε το σώμα του. Ο 32χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο hype της καριέρας του. Είναι φουλ ερωτευμένος με τη Ροζαλία (και ποιος δε θα ήταν) και μετά την τεράστια επιτυχία του μέσω του The Bear, έρχεται η ταινία The Iron Claw να εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Ωστόσο ο ίδιος έχει προσπαθήσει αρκετά γι’ αυτήν την επιτυχία. Έχει μοχθήσει, έχει ιδρώσει τη φανέλα στην κυριολεξία. Αλλά σε αυτό το άρθρο δε θα εστιάσουμε στα επαγγελματικά του. Ούτε στα προσωπικά του. Θα εστιάσουμε στο γραμμωμένο σώμα του και στο πώς θα το πετύχουμε.

 

 

Θα χρειαστεί χρόνος, υπομονή και επιμονή. Και φυσικά οι παρακάτω συμβουλές.

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο

Τα σώματα χτίζονται στην κουζίνα και ο Jeremy Allen White το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, με κοτόπουλο και ψάρι. Η cheat day περιέχει κόκκινο κρέας δύο φορές την εβδομάδα, ενώ η μπριζόλα είναι μία σταθερή επιλογή. Το κρέας του βίσωνα περιέχει λιγότερες θερμίδες, συν υψηλότερες ποσότητες βιταμίνης Β-12, σιδήρου και πρωτεΐνης από τροφές όπως το κοτόπουλο, το χοιρινό και ο σολομός.

Το κόκκινο κρέας μειώνει τη λαχτάρα για να μην τρώμε σνακ και βοηθάει στον όγκο μόνο και μόνο επειδή είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως και οι γλυκοπατάτες βοηθούν όχι μόνο στην αποκατάσταση των μυών αλλά και στο να του παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεται για την προπόνησή του.

 

 

Προπόνηση

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο σώμα του White, φαίνεται ότι επιλέγει προπονήσεις υψηλότερων επαναλήψεων και χαμηλότερου βάρους. Αυτό χτίζει μυϊκή αντοχή και του βοηθά να δώσει αυτή την εμφάνιση. Είναι σε καλή φόρμα, αλλά δεν είναι πολύ ογκώδης. Τα χέρια του είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό σημαίνει πως δίνει πόνο με αλτήρες ενώ οι μεγάλοι ώμοι του κάνουν τα χέρια του να δείχνουν πιο γυμνασμένα. 

Αλλά χωρίς cardio, δε γίνεται δουλειά. Και όταν λέμε δεν εννοούμε απλώς τζόκινγκ. Σετ σπριντ και έντονα σετ 20-30 λεπτών 3 ή 4 φορές την εβδομάδα είναι ιδανικά ώστε να κάψει το λίπος και να μη χάσει μυϊκή μάζα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved