Η Εμίλια Κλαρκ μόλις έκανε ένα μικρό, μικρότατο σπόιλερ για το νέο κύκλο του GoT

Δεν είπε και κάτι που δεν περιμενάμε, βέβαια.

Άντε, καμιά 20άρια μέρες έχουν μείνει για το Game of Thrones και εμείς εδώ στο Ratpack ανυπομονούμε. Ήδη σου έχουμε πει πώς θα κάψουμε το καλοκαίρι και την άδεια μας για τον 7ο κύκλο. Ήδη σου έχουμε μιλήσει για τη μεγάλη μας καψούρα, τη δρακομάνα τη δόλια την καψερή, τη Ντενέρις που έχει φάει τη μισή της ζωή να περιπλανιέται στις αφιλόξενες εκτάσεις του Έσος. Τώρα όμως με τα καράβια της, το στόλο της, τον Τύριον, τα σέα και τα μέα της… ΕΡΧΟΜΑCTE στο Γουέστερος

Το τι θα κάνει και ποια θα είναι η τύχη της Καλίσι θα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στη νέα σεζόν. Όμως η Εμίλια Κλαρκ έκανε άθελα της ένα μικρό, μικρότατο σπόιλερ σχετικά με όλα αυτά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone.

Αυτό λοιπόν που παραδέχθηκε και η ίδια είναι ότι προφανώς θα υπάρξουν sequels και prequels της σειράς, αλλά προς το παρόν δεν έχει ιδέα για όλα αυτά, αν θα συμμετάσχει σε κάποιο κτλ., και συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορεί να πω με βεβαιότητα είναι ότι έχω μία ακόμη σεζόν στο GoT».

GettyImages 618282250 702x468

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε ότι θα είναι παρούσα έως το φινάλε της σειράς. Το οποίο, ναι, το περιμέναμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εικάσει τι συμβαίνει στο μυαλό του Μάρτιν ή ποια είναι τα σχέδια που απεργάζεται για τους ήρωες (ακόμα και τους βασικούς) των βιβλίων του.

Δεν μάθαμε όμως μόνο αυτό. Η Κλαρκ μοιράστηκε και μερικές πληροφορίες για τα τις τοποθεσίες των γυρισμάτων. «Δεν συνηθίζω να πηγαίνω στο Μπέλφαστ, αλλά τον τελευταίο καιρό περνώ πολύ χρόνο εκεί». Στο Μπέλφαστ γυρίζονται οι περισσότερες σκηνές του Γουέστερος. Επομένως, μάλλον έχει πολλές δουλειές να κάνει η Καλίσι εκεί, το οποίο στο άκουσμα και μόνο είναι ευχάριστο.

Ντενέρις είμαστε μαζί σου στον αγώνα για να πάρεις αυτό που σου ανήκει, τον Σιδηρούν Θρόνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved